Alcoholtester

SKU# 6003084000359

3.95 5 47 47
47 reviews via Samen Getest van ANWB

Reist u door Frankrijk dan is een alcohol test verplicht. Bestel uw blaastest in de ANWB webshop of bezoek een ANWB winkel bij u in de buurt.
Bekijk de meest actuele berichtgeving over de alcoholtester

Actie: Nu twee stuks voor 5.-
Plaats twee alcoholtesters in uw winkelmand om van deze actie gebruik te maken.


Meer informatie

Leden 3,95
Niet leden 4,95
Levertijd: 1-2 werkdagen

Gratis retourneren binnen 14 dagen
Meer informatie

Let op! In de Nederlandse gebruiksaanwijzing die bijgevoegd is bij de Alcoholtester staat een fout. Het gaat om de zin: Pas de test binnen 20 minuten na het laatste drankje. Dit moet echter zijn, pas de test toe 20 minuten na het laatste drankje. Op de alcohol test zelf staat het wel juist vermeld in het Frans en Engels.

Alcoholtester verplicht in Frankijk. Uw blaastest online kopen bij ANWB

In Frankrijk moet vanaf 1 juli 2012 een alcoholtest (éthylotest) in uw voertuig aanwezig zijn. Dit geldt ook voor buitenlandse voertuigen. Als u besluit de blaastest te gebruiken, dient u daarnaast over een tweede, ongebruikte blaastest te beschikken. Overigens vindt de ANWB dat alcohol en verkeer niet samengaan. Bestel direct uw alcohol test online bij ANWB.

Meer informatie over de nieuwe verkeerswet omtrent de blaastest

Hoe werkt de alcohol test?

Uw blaastest dient u als volgt te gebruiken:
- Blaas de ballon vol met lucht.
- Verwijder de afsluitdopjes van het testbuisje en plaats deze op de ballon.
- Knijp alle lucht uit het luchtzakje door het buisje heen. Wanneer er alcohol is gedronken verkleurt de substantie. Komt de verkleuring voorbij de rode lijn dan mag u niet meer deelnemen aan het verkeer.

NF gecertificeerde alcoholtester

Deze alcohol test is NF gecertificeerd. De in Frankrijk verdeelde en aangeschafte blaastests moeten de vermelding NF bevatten. De in het buitenland gekochte blaastests, waaronder Nederland en België, moeten aan bepaalde normen voldoen. Deze alcoholtester is gecertificeerd volgens de Franse kwaliteitsnormen NF X 20-702.

De Franse overheid heeft wederom besloten om de datum waarop er bekeurd gaat worden indien er geen NF gekeurde alcohol blaastest in de auto aanwezig is in Frankrijk, uit te stellen.
Nadat de datum eerst was verschoven van 1 november 2012 naar 1 maart 2013 is deze datum opnieuw opgeschoven. Er is echter nog geen nieuwe datum bekendgemaakt.

Productspecificaties

EAN: 6003084000359
Merk: Travel & Co
Reviews

Samen Getest - Alcoholtester

Samen Getest - Wat vindt u van dit product?

Alcoholtester

Vragen over uw bestelling? Gebruik het contacformulier

* verplichte velden

Fred Koekkoek ()
Uw beoordeling
5 5

Handig

Altijd in de auto en voordelig gekocht met 2 stuks. Zat nog eerst aan een digitale te denken, maar heb alleen nodig voor trip naar Parijs en batterij zijn natuurlijk leeg als je ze nodig hebt. Dus dit is een uitkomst lekker klein en compact ligt niet in de weg in het dashboard kastje.

wolf van Roessel ()
Uw beoordeling
4 5

Snelle levering

Op vakantie naar Frankrijk dus dan moet je er een bij hebben wel snelle levering

M. Linssen ()
Uw beoordeling
5 5

Met een alcoholtest reis je door Frankrijk het best!

Deze week de alcoholtest gekocht via de webwinkel van de ANWB. We reizen nl. in mei 2014 door Frankrijk naar Spanje. Nog niet getest, maar we vertrouwen op de ANWB dat dat wel snor zit. Bovendien in de aanbieding! We kochten twee stuks. Dus altijd een in voorraad. Wel zo makkelijk!!!

Veilig en betrouwbaar

  • iDeal
  • Visa
  • MasterCard

  • Eenmalige machtiging

  • Achteraf Betalen

Thuiswinkel waarborg