Waterkaarten & -gidsen

Waterkaarten & -gidsen

39 Producten

Sorteer op Populariteit Naam Prijs  
Weergave

Waterkaart nodig? Waterkaarten online bestellen

Gaat u lekker het water op? Dan is een goede waterkaart onmisbaar. Bij de ANWB vindt u handzame waterkaarten van scheur- en watervast materiaal. Naast waterkaarten vindt u ook de Wateralmanak en cursusboeken voor het vaarbewijs in ons assortiment.

Onbezorgd het water op met ANWB waterkaarten

Op het water wilt u niet verdwalen, maar onbezorgd genieten van de mooie omgeving. Met de ANWB waterkaarten vindt u gemakkelijk een mooie route. De ANWB waterkaart is al jaren een begrip onder watersporters en niet voor niets; de handzame waterkaart van scheur- en watervast materiaal bevat betrouwbare, gedetailleerde nautische kaartinformatie, brugnummers die verwijzen naar Wateralmanak 2, brandstofverkooppunten en informatie over maximum diepgang. Ook vindt u inzetkaarten van de belangrijkste havens en plaatsen alsmede informatie over maximum vaarsnelheden. Verder heeft iedere waterkaart een uitgebreide legenda.

Ook de Wateralmanak bestelt u online

Het is wettelijk verplicht om deel 1 van de Wateralmanak aan boord te hebben. In dit deel vindt u regelgeving en tips. Daarnaast biedt de ANWB u deel 2 van de Wateralmanak. Hierin staan actuele gegevens van jachthavens en bedieningstijden van bruggen en sluizen. De brug- en sluisnummers verwijzen naar de ANWB Waterkaart.

Haal uw vaarbewijs met ANWB cursusboeken

Bent u nog niet in het bezit van een vaarbewijs? U bereidt zich optimaal voor op het examen Klein Vaarbewijs I + II met de ANWB cursusboeken Klein Vaarbewijs I + II of het cursusboek Marifonie. De boeken staan boordevol praktijkvoorbeelden en meerkeuzevragen om uw zo goed mogelijk voor te bereiden op het examen.

Bestel uw waterkaarten online

Ook waterkaarten bestelt u heel gemakkelijk in onze webwinkel. Uw bestelling heeft u al snel in huis, zo kunt u direct het water op! Als lid van de ANWB krijgt u uiteraard ledenvoordeel, ook waterkaarten zijn zo extra voordelig!

Veilig en betrouwbaar

  • iDeal
  • Visa
  • MasterCard

  • Eenmalige machtiging

  • Achteraf Betalen

Thuiswinkel waarborg