Garmin Camper 660 LMTD

SKU# 0753759144241

Geef als eerste een review
Met de Camper 660LMT-D, ons nieuwste navigatietoestel voor camperliefhebbers, beschikt u over een handige reisbegeleider.
Meer informatie over dit product
Leden 349,00
Niet leden 349,00

1-2 werkdagen

Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje

Verschillende bezorgmogelijkheden

Productinformatie

Garmin Camper 660 LMTD

Met de Camper 660LMT-D, ons nieuwste navigatietoestel voor camperliefhebbers, beschikt u over een handige reisbegeleider, zodat u volop kunt genieten van de vrijheid op de weg. De Camper 660LMT-D, voorzien van een overzichtelijk 6,0-inch capacitief glazen scherm dat gemakkelijk is te installeren in uw auto of caravan, stippelt op basis van de afmetingen van uw camper of caravan¹ de meeste geschikte routes uit, geeft gevarenborden weer en bevat een adreslijst van campings. De 660LMT-D, ons nieuwste model in de Camper serie, biedt niet alleen gemakkelijke routebepaling en hoogteprofielgegevens, maar voegt dankzij Foursquare® ook miljoenen nieuwe en populaire nuttige punten toe.

Nieuw profiel voor de beste caravanroutes
Camper 660 LMT-D is speciaal ontworpen om gebruikers van caravans en campers eenvoudige navigatie te bieden. Het toestel wordt geleverd met vooraf geïnstalleerde, gedetailleerde kaarten van Europa, met informatie over beperkingen op de weg, zoals de hoogte van bruggen, en andere relevante informatie over de meeste hoofd- en snelwegen. Voer simpelweg de gegevens van uw camper of caravan in en Camper 660LMT-D zoekt op basis van uw camperprofiel¹ in heel Europa de meeste geschikte routes. Routes worden bepaald op basis van hoogte, gewicht, lengte en breedte van uw voertuig.

Routewaarschuwingen en hoogteprofiel
De Camper 660 LMT-D beschikt over gedetailleerde kaarten van Europa, waarop voor campers relevante beperkingen staan aangegeven, zoals brughoogten, scherpe bochten en andere relevante informatie betreffende de meeste hoofdwegen en snelwegen. Deze audiovisuele waarschuwingen dienen om u voor te bereiden op mogelijk gevaarlijke situaties.

Camper 660LMT-D is voorzien van een handige kaartfunctie waarmee u hoogtegegevens over de route die u gaat afleggen kunt weergev

Specificaties
EAN: 0753759144241
Merk: Garmin
Accu duur: 1 uur
Schermformaat: 6 inch (15,2cm)
Schermresolutie: 800 x 480
Garantie: 1 jaar
Afmetingen (lXbXh): 16,8 x 9,4 x 1,9 cm
Schrijf als eerste een review over Garmin Camper 660 LMTD Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier

Webwinkel contact & service

€ 5.- Cadeautegoed

Ontvang via e-mail voor jou interessante aanbiedingen, producten, diensten en informatie van de ANWB.

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina