Garmin Nuvi 2599LMT-D ANWB bundel

SKU# 0753759163556

2 reviews
Garmin autonavigatie met kaart van Europa met 45 landen. Inclusief gratis leren draagtas! (exclusief bij ANWB)
Meer informatie over dit product
Leden 199,00 169,00
Niet leden 219,00
15%korting

1-2 werkdagen

Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje

Verschillende bezorgmogelijkheden

Productinformatie

Garmin Nuvi 2599LMT-D ANWB bundel

Garmin Nuvi2599LMT-D ANWB bundel:
Helder scherm
De nüvi 2599LMT-D heeft een helder scherm van 5,0 inch met ondersteuning voor zoomgebaren, zodat u de informatie op het scherm snel nader kunt bekijken. Dankzij de tweevoudige oriëntatiefunctie kunt u de nüvi 2599LMT-D in zowel horizontale als verticale stand houden.

Gedetailleerde kaarten met gratis updates
De nüvi 2599LMT-D is standaard voorzien van gedetailleerde kaarten van Europa. Met gratis levenslange¹ kaartupdates kunt u uw routes altijd uitstippelen op basis van de meest actuele kaarten, nuttige punten en navigatie-informatie. Nieuwe kaarten zijn gratis beschikbaar om te downloaden gedurende de hele levensduur van uw GPS-toestel.

Foursquare voegt miljoenen nieuwe nuttige punten toe
Op basis van al die gegevens kunt op uw nüvi 2599LMT-D gemakkelijk adressen vinden en informatie over miljoenen nuttige punten, zoals bedrijven, winkels, restaurants en andere bestemmingen. Onze database met nuttige punten bevat ook actuele, relevante informatie van Foursquare. Als u nu een zoekopdracht geeft, wordt boven aan de resultatenlijst de meest relevante Foursquare informatie weergegeven. Op die manier kunt u gemakkelijk nieuwe, populaire restaurants, winkels en meer vinden.

Met de Smartphone Link app op uw nüvi 2599LMT-D kunt u zich ook aanmelden bij Foursquare en toegang krijgen tot meer gedetailleerde informatie over nuttige punten, zoals beoordelingen, prijsklasse en openingstijden.

Ons beste verkeersproduct
Digital Traffic is Garmin's beste verkeersinformatie oplossing. Digital Traffic is snel en gratis² – geen afleidende reclames en geen abonnementskosten gedurende de hele levensduur van uw toestel.

Specificaties
EAN: 0753759163556
Merk: Garmin
Aansluitspanning: 12v
Accu duur: 2 uur
Dekkingsgebied: Europa
Geschikt voor: Auto
Schermformaat: 5 inch (12,7cm)
Garantie: 2 jaar
Afmetingen (lXbXh): 13.8 x 8.4 x 1.8 cm
Productvideo: <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?><RichMediaLocations><RichMediaLocation><Url>https://www.youtube.com/watch?v=NxOAkB05VbE</Url><AltText></AltText></RichMediaLocation></RichMediaLocations>

2 reviews over Garmin Nuvi 2599LMT-D ANWB bundel

Schrijf review
Schrijf een review over Garmin Nuvi 2599LMT-D ANWB bundel Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier
Frans Fledderus
Uw beoordeling
4 5

Klantenservice?

Garmin 2599 gekocht via de ANWB. Geregistreerd. Verder kwam het niet. Geen kaart, niets. ANWB gebeld. 28 min. in de wacht en na advies doorverbonden met Garmin. Ook advies en uiteindelijk: stuur maar terug. Via ANWB winkel omgeruild. Prima service. Die ook weer geregistreerd. Kaarten stonden er op maar kreeg direct advies kaarten te downloaden. Uren bezig geweest omdat het niet lukte. Vier keer contact met Garmin gehad waar bij de wachttijden alle keren tussen de 20 en 35 min. waren !! Uiteindelijk toch nog gelukt. Maar de klantenservice is niet op orde en niet op sterkte. Jammer.

Anna van Putten
Uw beoordeling
4 5

Beetje jammer......

De Garmin 2599 aangeschaft, geregistreerd, dezelfde dag direct maar een update doen. Tenslotte ligt het apparaat al wel 'n poosje in magazijn. Met geen mogelijkheid de laatste versie kaarten te downloaden. Geeft steeds aan: er is te weinig schijfruimte. Klantenservice Garmin gebeld. 's avonds. Volgende dag. Alles weer van de computer verwijderd. Alles weer opnieuw. Niet te doen ! Weer klantenservice gebeld. Mail ontvangen. A-4 vol met instructies, voor een eenvoudig mens niet uit te komen. Weer gebeld. Wat bleek nu ? Op de NAVIGÁTIE is te weinig ruimte om de update over te zetten. Er wordt 12 GB gevraagd en er zit maar 7 GB op de navi. Ja sorry meneer, dat wisten wij ook niet. Klantenservice !?
Wat handig ! Voortaan misschien er even bij zeggen ANWB ? Snel mini kaartje van €6,95 gehaald van 16 GB en het leed was verholpen. Wat een ergernis.
En dan zie ik nu dat deze Garmin 2599 ook nog in de reclame is van €199 voor €179 in mei
Toen ging bij mij het licht uit. De navigatie doet het prima, maar de lol was er af.

Webwinkel contact & service

€ 5.- Cadeautegoed

Ontvang via e-mail voor jou interessante aanbiedingen, producten, diensten en informatie van de ANWB.

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina