7%
korting

TomTom Start 20M WE - ANWB Editie

SKU# 0636926064781

15 reviews via Samen Getest van ANWB
Navigatiesysteem met 4,3”-beeldscherm en dekking van 23 Europese landen.

Meer informatie
1-2 werkdagen

Leden 139,00 129,00
Niet leden 139,00

De verzendkosten voor dit product worden zichtbaar in het afrekenproces
Meer informatie

TomTom Start 20M west-Europa – ANWB Editie - Online kopen bij ANWB

Met de TomTom Start 20M west-Europa rijdt u voortaan makkelijk en comfortabel naar uw bestemmingen toe. Bestel uw TomTom Start 20M west-Europa-navigatiesysteem nu online en navigeer voortaan gemakkelijk overal naar toe.

TomTom Start 20M west-Europa onderweg – Gemakkelijk navigeren

Met de TomTom Start 20M west-Europa navigeert u probleemloos overal naar toe. Dankzij duidelijk gesproken instructies blijft uw blik op de weg gericht. De instructies bevatten ook straatnamen zodat het duidelijk is wanneer u moet afslaan. En u rijdt nog relaxter met TomTom Flitsers. Hiermee wordt u gewaarschuwd voor de locaties van flitsers, waaronder flitsers die zijn gemeld door andere gebruikers. Daarnaast ontvangt u ook andere waarschuwingen, zoals die voor vaste flitsers, flitsers voor rood licht en trajectcontroles op uw route.

TomTom Start 20M west-Europa – Vele extra’s

Geïntegreerde houder
Dit navigatiesysteem heeft een handige, opklapbare en geïntegreerde montageoplossing zodat u hem altijd bij u hebt. De geïntegreerde houder is eenvoudig aan te sluiten op de voorruit. Als u de optionele montageschijf gebruikt, kunt u deze ondersteboven draaien en ook op het dashboard plaatsen, waarbij de schermweergave automatisch met de goede kant naar boven roteert.

Parkeerhulp en frequente bestemmingen
Een parkeerplaats vindt u in een handomdraai met behulp van dit TomTom-navigatiesysteem. De parkeerhulp is de gehele reis beschikbaar. Laat u rechtstreeks naar de dichtstbijzijnde parkeerplaats leiden of zoek onderweg een parkeerplaats op, dichtbij uw bestemming of vlakbij uw huidige locatie. Voor uw meest frequente bestemmingen kunt u pictogrammen kiezen en een eigen tekst toevoegen. Zo wordt het echt uw eigen navigatiebeleving met nog eenvoudigere en snellere navigatie naar de plaatsen waar u het vaakst naartoe gaat.

Kaarten met 3 lagen
U krijgt meer dan alleen een standaard kaart. Met de 3 lagen navigatietechnologie van TomTom bereikt u uw bestemming sneller: allereerst krijgt u de meest recente kaart. Daar voegen we TomTom IQ Routes aan toe om u de snelste routes en meest nauwkeurige aankomsttijden te bieden. Met behulp van de derde laag, TomTom Map Share, vermijdt u omwegen en bereikt u uw bestemming zelfs nog sneller.

GRATIS Lifetime Maps
Bereik uw bestemming sneller met GRATIS Lifetime Maps. U rijdt met deze TomTom altijd met de meest recente kaart. Gedurende de levensduur van uw navigatiesysteem kunt u ieder jaar 4 of meer volledige updates van de kaart op het navigatiesysteem downloaden. U ontvangt dan alle updates van het wegennet, adressen en Nuttige Plaatsen.

TomTom-navigatiesystemen - Standaard kenmerken

IQ Routes
Elk TomTom-navigatiesysteem beschikt standaard over 's werelds grootste database met werkelijk gemeten reistijden. Alleen IQ Routes gebruikt voor alle wegen de werkelijke reistijden die gedeeld worden door miljoenen bestuurders om de beste route en aankomsttijd te bieden. Daarbij wordt rekening gehouden met de spits, verkeerslichten en zelfs met winkelend publiek. Dat betekent dat u altijd beschikt over de snelste routes en nauwkeurige aankomsttijden.

Geavanceerde rijstrookaanwijzingen
Nooit meer een afslag missen dankzij de geavanceerde rijstrookaanwijzing. U ziet duidelijk welke rijstrook u moet nemen bij lastige splitsingen. Op de meest ingewikkelde knooppunten van snelwegen toont de TomTom u een realistische 3D-weergave van het knooppunt, zodat u veilig en ontspannen rijdt.

Gedetailleerde kaarten met elke dag gratis kaartaanpassingen
Met QuickGPSfix™ wordt uw GPS-positie sneller bepaald, zodat u zo snel mogelijk de weg op kunt. Wachten behoort tot het verleden, want uw route wordt in seconden berekend zodat u snel de weg op kunt. De gedetailleerde kaarten wijzen u eenvoudig de weg. Ga naar tomtom.com/getstarted en ontvang iedere dag gratis kaartaanpassingen en rijdt u altijd met de meest recente kaartcorrecties. Als u kiest voor Eco-routes dan neemt u brandstofbesparende routes waardoor u geld bespaart en het milieu ontlast. Dankzij IQ Routes weet u zeker hoe laat u op uw bestemming aankomt. Op uw vooraf geïnstalleerde kaart staan uitgebreide Nuttige Plaatsen -gegevens, zoals telefoonnummers en openingstijden. Nuttige Plaatsen variëren van benzinestations tot hotels. Zo weet u zeker dat u altijd vindt wat u zoekt en heeft u nog meer informatie binnen handbereik.

Waarschuwingen en veiligheidsvoorkeuren
Het TomTom-navigatiesysteem waarschuwt u wanneer u te hard rijdt, zelfs als het navigatiesysteem niet in de navigatiemodus staat. De kaartweergave wordt verborgen bij het overschrijden van een aangegeven snelheid. Uw TomTom geeft u voorstellen tot pauzeren, waarschuwt hij bij het naderen van gebedsplekken, scholen en onverharde wegen. Daarnaast herinnert hij u aan welke kant van de weg u in het buitenland moet rijden en om het navigatiesysteem niet in de auto achter te laten.

TomTom Start 20M west-Europa - geïnstalleerde kaart van Europa

Geïnstalleerde kaart van Europa (23 landen):
AD, AT, BE, CH, DE, DK, ES, FI, FR, GB, GI, IE, IT, LI, LU, MC, MT, NL, NO, PT, SE, SM, VA.

TomTom Start 20M west-Europa - ANWB Editie met leden voordeel

Als lid van de ANWB profiteert u uiteraard van ledenvoordeel. De TomTom Start 20M west-Europa - ANWB Editie is voor onze leden namelijk nog voordeliger. De voordelen voor u op een rij:
- Speciale voordelige ledenprijs.
- inclusief de stem van Heleen de Geest.
- Door de ANWB geselecteerde nuttige plaatsen

TomTom Start 20M West-Europa. Alle specificaties op een rij

- Rijdt met verkeersinformatie van wereldklasse.
- Rijdt altijd met de meest recente kaart.
- 4,3” (11 cm) touchscreen.
- Snel op uw bestemming met de 3 lagen navigatietechnologie.
- Vind uw favoriete locaties snel met Mijn Plaatsen.
- Gratis Lifetime maps – Rijd altijd met de meest recente kaart
- Kaart van West-Europa (23 landen)
- Elke dag gratis kaartaanpassingen van de TomTom Map Share-community
- Geavanceerde rijstrookaanwijzingen
- Gesproken straatnamen
- Geïntegreerde houder met schermrotatie
- Q Routes
- Parkeerhulp
- Vaste flitsers

Is de TomTom Start 20M west-Europa - ANWB Editie niet precies wat u zoekt?

Bekijk hier alle TomTom Start-modellen:
Gehele TomTom Start-serie

Bekijk hier alle TomTom GO-modellen:
Gehele TomTom GO-serie

Bekijk hier alle TomTom Via-modellen:
Gehele TomTom Via-serie

Bekijk hier alle modellen van TomTom:
Alle TomTom-navigatiesystemen

Productspecificaties

EAN: 0636926064781
Merk: TomTom
Garantie: 2 jaar
Inclusief: Gratis dashboardhouder en autolader t.w.v. €50,-
Dekking: West-Europa
Alle productspecificaties
Productspecificaties
EAN: 0636926064781
Merk: TomTom
Garantie: 2 jaar
Inclusief: Gratis dashboardhouder en autolader t.w.v. €50,-
Dekking: West-Europa
Gedetailleerde dekking: Andorra, België, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Gibraltar, Ierland, Italië, Liechtenstein, Luxemburg, Monaco, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Portugal, San Marino, Spanje (incl. Canarische Eilanden), Vaticaanstad, Verenigd Koninkrijk (incl. Kanaaleilanden), Zweden, Zwitserland
Schermformaat: 4,3 inch
Touchscreen: Ja
Speciale acties: Alleen online
Reviews

Samen Getest - TomTom Start 20M WE - ANWB Editie

Samen Getest - Wat vindt u van dit product?

TomTom Start 20M WE - ANWB Editie

Vragen over uw bestelling? Gebruik het contacformulier

* verplichte velden

J.A de Does ()
Uw beoordeling
5 5

TomTom start 20

Zeer tevreden , ook heel fijn lifetime update's. Deze zomer naar Duitsland met de nieuwe TomTom. In Nederland werkt de TomTom perfect. Ook een leuke stem van Heleen. Heb de TomTom besteld via de webshop en afgehaald in de winkel , dat ging ook goed.

T. de Goeij ()
Uw beoordeling
4 5

tomtom start 20

Ideaal apparaat. Gemakkelijk in gebruik. Geeft de afslagen, op- en afritten duidelijk aan. Installeren en registreren was nog wel een dingetje, maar niet onoverkomelijk.

Linda ()
Uw beoordeling
5 5

tomtom start 20

Wij zijn heel tevreden over onze tomtom start 20, we hebben onze oude (bijna 10 jaar) vervangen voor deze vlak voordat we met vakantie gingen naar Duitsland...en het beviel prima! Wat we vooral heel fijn vonden was dat als je bij een afslag komt op de snelweg, het beeld verandert en je laat zien waar je moet gaan rijden. Vooral in het buitenland met kortere op- en afritten echt heel fijn!

Bekijk de video

Veilig en betrouwbaar

  • iDeal
  • Visa
  • MasterCard

  • Achteraf Betalen

Thuiswinkel waarborg