15%
korting

TomTom Start 20M West-Europa - ANWB Editie

SKU# 0636926064781

4.4 5 170 170
170 reviews via Samen Getest van ANWB
Navigatiesysteem met 4,3”-beeldscherm en dekking van 23 Europese landen.

Meer informatie

Leden 139,00 119,00
Niet leden 139,00 119,00
Levertijd: 1 werkdag

De verzendkosten voor dit product worden zichtbaar in het afrekenproces
Meer informatie

TomTom Start 20M west-Europa – ANWB Editie - Online kopen bij ANWB

Met de TomTom Start 20M west-Europa rijdt u voortaan makkelijk en comfortabel naar uw bestemmingen toe. Bestel uw TomTom Start 20M west-Europa-navigatiesysteem nu online en navigeer voortaan gemakkelijk overal naar toe.

TomTom Start 20M west-Europa onderweg – Gemakkelijk navigeren

Met de TomTom Start 20M west-Europa navigeert u probleemloos overal naar toe. Dankzij duidelijk gesproken instructies blijft uw blik op de weg gericht. De instructies bevatten ook straatnamen zodat het duidelijk is wanneer u moet afslaan. En u rijdt nog relaxter met TomTom Flitsers. Hiermee wordt u gewaarschuwd voor de locaties van flitsers, waaronder flitsers die zijn gemeld door andere gebruikers. Daarnaast ontvangt u ook andere waarschuwingen, zoals die voor vaste flitsers, flitsers voor rood licht en trajectcontroles op uw route.

TomTom Start 20M west-Europa – Vele extra’s

Geïntegreerde houder
Dit navigatiesysteem heeft een handige, opklapbare en geïntegreerde montageoplossing zodat u hem altijd bij u hebt. De geïntegreerde houder is eenvoudig aan te sluiten op de voorruit. Als u de optionele montageschijf gebruikt, kunt u deze ondersteboven draaien en ook op het dashboard plaatsen, waarbij de schermweergave automatisch met de goede kant naar boven roteert.

Parkeerhulp en frequente bestemmingen
Een parkeerplaats vindt u in een handomdraai met behulp van dit TomTom-navigatiesysteem. De parkeerhulp is de gehele reis beschikbaar. Laat u rechtstreeks naar de dichtstbijzijnde parkeerplaats leiden of zoek onderweg een parkeerplaats op, dichtbij uw bestemming of vlakbij uw huidige locatie. Voor uw meest frequente bestemmingen kunt u pictogrammen kiezen en een eigen tekst toevoegen. Zo wordt het echt uw eigen navigatiebeleving met nog eenvoudigere en snellere navigatie naar de plaatsen waar u het vaakst naartoe gaat.

Kaarten met 3 lagen
U krijgt meer dan alleen een standaard kaart. Met de 3 lagen navigatietechnologie van TomTom bereikt u uw bestemming sneller: allereerst krijgt u de meest recente kaart. Daar voegen we TomTom IQ Routes aan toe om u de snelste routes en meest nauwkeurige aankomsttijden te bieden. Met behulp van de derde laag, TomTom Map Share, vermijdt u omwegen en bereikt u uw bestemming zelfs nog sneller.

GRATIS Lifetime Maps
Bereik uw bestemming sneller met GRATIS Lifetime Maps. U rijdt met deze TomTom altijd met de meest recente kaart. Gedurende de levensduur van uw navigatiesysteem kunt u ieder jaar 4 of meer volledige updates van de kaart op het navigatiesysteem downloaden. U ontvangt dan alle updates van het wegennet, adressen en Nuttige Plaatsen.

TomTom-navigatiesystemen - Standaard kenmerken

IQ Routes
Elk TomTom-navigatiesysteem beschikt standaard over 's werelds grootste database met werkelijk gemeten reistijden. Alleen IQ Routes gebruikt voor alle wegen de werkelijke reistijden die gedeeld worden door miljoenen bestuurders om de beste route en aankomsttijd te bieden. Daarbij wordt rekening gehouden met de spits, verkeerslichten en zelfs met winkelend publiek. Dat betekent dat u altijd beschikt over de snelste routes en nauwkeurige aankomsttijden.

Geavanceerde rijstrookaanwijzingen
Nooit meer een afslag missen dankzij de geavanceerde rijstrookaanwijzing. U ziet duidelijk welke rijstrook u moet nemen bij lastige splitsingen. Op de meest ingewikkelde knooppunten van snelwegen toont de TomTom u een realistische 3D-weergave van het knooppunt, zodat u veilig en ontspannen rijdt.

Gedetailleerde kaarten met elke dag gratis kaartaanpassingen
Met QuickGPSfix™ wordt uw GPS-positie sneller bepaald, zodat u zo snel mogelijk de weg op kunt. Wachten behoort tot het verleden, want uw route wordt in seconden berekend zodat u snel de weg op kunt. De gedetailleerde kaarten wijzen u eenvoudig de weg. Ga naar tomtom.com/getstarted en ontvang iedere dag gratis kaartaanpassingen en rijdt u altijd met de meest recente kaartcorrecties. Als u kiest voor Eco-routes dan neemt u brandstofbesparende routes waardoor u geld bespaart en het milieu ontlast. Dankzij IQ Routes weet u zeker hoe laat u op uw bestemming aankomt. Op uw vooraf geïnstalleerde kaart staan uitgebreide Nuttige Plaatsen -gegevens, zoals telefoonnummers en openingstijden. Nuttige Plaatsen variëren van benzinestations tot hotels. Zo weet u zeker dat u altijd vindt wat u zoekt en heeft u nog meer informatie binnen handbereik.

Waarschuwingen en veiligheidsvoorkeuren
Het TomTom-navigatiesysteem waarschuwt u wanneer u te hard rijdt, zelfs als het navigatiesysteem niet in de navigatiemodus staat. De kaartweergave wordt verborgen bij het overschrijden van een aangegeven snelheid. Uw TomTom geeft u voorstellen tot pauzeren, waarschuwt hij bij het naderen van gebedsplekken, scholen en onverharde wegen. Daarnaast herinnert hij u aan welke kant van de weg u in het buitenland moet rijden en om het navigatiesysteem niet in de auto achter te laten.

TomTom Start 20M west-Europa - geïnstalleerde kaart van Europa

Geïnstalleerde kaart van Europa (23 landen):
AD, AT, BE, CH, DE, DK, ES, FI, FR, GB, GI, IE, IT, LI, LU, MC, MT, NL, NO, PT, SE, SM, VA.

TomTom Start 20M west-Europa - ANWB Editie met leden voordeel

Als lid van de ANWB profiteert u uiteraard van ledenvoordeel. De TomTom Start 20M west-Europa - ANWB Editie is voor onze leden namelijk nog voordeliger. De voordelen voor u op een rij:
- Speciale voordelige ledenprijs.
- inclusief de stem van Heleen de Geest.
- Door de ANWB geselecteerde nuttige plaatsen

TomTom Start 20M West-Europa. Alle specificaties op een rij

- Rijdt met verkeersinformatie van wereldklasse.
- Rijdt altijd met de meest recente kaart.
- 4,3” (11 cm) touchscreen.
- Snel op uw bestemming met de 3 lagen navigatietechnologie.
- Vind uw favoriete locaties snel met Mijn Plaatsen.
- Gratis Lifetime maps – Rijd altijd met de meest recente kaart
- Kaart van West-Europa (23 landen)
- Elke dag gratis kaartaanpassingen van de TomTom Map Share-community
- Geavanceerde rijstrookaanwijzingen
- Gesproken straatnamen
- Geïntegreerde houder met schermrotatie
- Q Routes
- Parkeerhulp
- Vaste flitsers

Is de TomTom Start 20M west-Europa - ANWB Editie niet precies wat u zoekt?

Bekijk hier alle TomTom Start-modellen:
Gehele TomTom Start-serie

Bekijk hier alle TomTom GO-modellen:
Gehele TomTom GO-serie

Bekijk hier alle TomTom Via-modellen:
Gehele TomTom Via-serie

Bekijk hier alle modellen van TomTom:
Alle TomTom-navigatiesystemen

Productspecificaties

Dekking: West-Europa
EAN: 0636926064781
Garantie: 2 jaar
Gedetailleerde dekking: Andorra, België, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Gibraltar, Ierland, Italië, Liechtenstein, Luxemburg, Monaco, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Portugal, San Marino, Spanje (incl. Canarische Eilanden), Vaticaanstad, Verenigd Koninkrijk (incl. Kanaaleilanden), Zweden, Zwitserland
Inclusief: Gratis dashboardhouder en autolader t.w.v. €50,-
Alle productspecificaties
Productspecificaties
Dekking: West-Europa
EAN: 0636926064781
Garantie: 2 jaar
Gedetailleerde dekking: Andorra, België, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Gibraltar, Ierland, Italië, Liechtenstein, Luxemburg, Monaco, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Portugal, San Marino, Spanje (incl. Canarische Eilanden), Vaticaanstad, Verenigd Koninkrijk (incl. Kanaaleilanden), Zweden, Zwitserland
Inclusief: Gratis dashboardhouder en autolader t.w.v. €50,-
Merk: TomTom
Schermformaat: 4,3 inch
Touchscreen: Ja
Reviews

Samen Getest - TomTom Start 20M West-Europa - ANWB Editie

Samen Getest - Wat vindt u van dit product?

TomTom Start 20M West-Europa - ANWB Editie

Vragen over uw bestelling? Gebruik het contacformulier

* verplichte velden

Sander ()
Uw beoordeling
4 5

Tom TOP

Werkt prima is duidelijk sneller als TomTom home. Ik moest alleen wel een uitgebreide update doen na installatie op de computer

Tom van den Brink ()
Uw beoordeling
5 5

Snelle levering en correct afhandeling.

TomTom 20 ANWB-editie aangeschaft via de webshop. Perfecte afwikkeling en snelle levering. Alles is zeer duidelijk in de webshop en werkt lekker snel. De ANWB-editie is scherp geprijsd en werd binnen 48uur geleverd! Helemaal top dus!

Ger Verbaas ()
Uw beoordeling
1 5

Pech???

Vrijdag, 17 oktober v.m. bestelling geplaatst. Zaterdag (op mijn verjaardag! en voortijdig) vond de aflevering plaats. Zondag apparaat uitgepakt (alleen het nodige) en aangesloten op mijn desktop. Direct ging het al mis. De USB-aansluiting begon te ratelen...: aangesloten/afgesloten etc. Na onderzoek bleek dat de mini-usb-poort op het apparaat zelf de oorzaak was. Bij de minste beweging van het kabeltje (nota bene bijna reagerend op je ademhaling) . Welnu dacht ik...., even naar een ANWB winkel in de buurt en het apparaat even omruilen. Vooraf nog even gebeld of het apparaat inderdaad op voorraad was. In de winkel kreeg ik te horen dat de verpakking beschadigd was, dus mochten/konden ze het apparaat niet omruilen?!!!! Het apparaat nu maar per post teruggestuurd en afwachten hoe de service is.

Bekijk de video

Veilig en betrouwbaar

  • iDeal
  • Visa
  • MasterCard

  • Achteraf Betalen

Thuiswinkel waarborg