TomTom START 42 met tas

SKU# 5415247085294

1 review
Licht, elegant navigatiesysteem met de kaart van West-Europa en 4,3 inch scherm. Met gratis TomTom Universele tas.
Meer informatie over dit product
Leden 139,00 99,00
Niet leden 139,00

1-2 werkdagen

Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje

Verschillende bezorgmogelijkheden

Productinformatie

TomTom START 42

Onze START-navigatiesystemen bieden essentiële navigatie en gratis Lifetime Map-updates. Je kunt eenvoudig bestemmingen vinden met het zoekmenu of door een punt op de kaart aan te raken. Geavanceerde rijstrookaanwijzingen helpen je voor te bereiden op afritten en kruisingen door je duidelijk de juiste rijstrook voor je geplande route te tonen. Met een touchscreen van 4,3 inch.

START 42 navigatiesysteem

LIFETIME MAPS: gratis kaartupdates downloaden met de laatste veranderingen in het wegennet gedurende de levensduur van je systeem. Zorg dat je de nieuwste kaarten hebt door je navigatiesysteem te verbinden met je pc.

3 MAANDEN FLITSERS*: je wordt van tevoren gewaarschuwd wanneer je een flitser nadert en herinnerd aan de maximumsnelheid. Je kunt bijgewerkte flitslocaties 3 maanden lang downloaden, zonder extra kosten, door het systeem regelmatig met je computer te verbinden.

GEAVANCEERDE RIJSTROOKAANWIJZINGEN: je navigatiesysteem helpt je voor te bereiden op afritten en kruisingen door je duidelijk de juiste rijstrook voor je geplande route te tonen. Zo mis je nooit een afslag en hoef je niet plotseling van rijstrook te wisselen.

FUNCTIES: We brengen elk seizoen nieuwe kaarten uit met veranderingen in het wegennet en aangepaste maximumsnelheden. Je krijgt deze updates gratis gedurende de levensduur van je systeem. Onze navigatiesystemen worden voortdurend doorontwikkeld. Door je navigatiesysteem regelmatig te verbinden met je computer kun je onze gratis software-updates downloaden. Je krijgt nieuwe navigatiefuncties, verbeterde prestaties en extra aanpassings.

Specificaties
EAN: 5415247085294
Merk: TomTom
Aansluitspanning: 12v
Accu duur: 1 uur
Dekkingsgebied: West-Europa
Intern geheugen: 8 GB
Schermformaat: 4,3 inch (10,9cm)
Garantie: 2 jaar
Aansluitingen: USB poort
Afmetingen (lXbXh): 12,5 x 8,5 x 2,5 cm
Product Detail Video: https://www.youtube.com/embed/-KhLUirRjAg
Navigatiesysteem opties: Spraakbesturing, Flitspaalinformatie, 3D-Kaarten, Gratis kaartupdates, Verkeersinformatie, Rijstrookaanwijzing

1 review over TomTom START 42 met tas

Schrijf review
Schrijf een review over TomTom START 42 met tas Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier
Josepha Korsten
Uw beoordeling
4 5

tom

ik vind alleen jammer dat ik het niet op mijn raam kan plaatsen en ook niet op het dascbord en dat ik dan een schijf moet kopen om het te bevestigen

Webwinkel contact & service

€ 5.- Cadeautegoed

Ontvang via e-mail voor jou interessante aanbiedingen, producten, diensten en informatie van de ANWB.

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina