Icarus New Illumina

SKU# 0642014791521

Geef als eerste een review

6 inch E-Ink Carta, 8 GB, WiFi, Android

 


Meer informatie over dit product
Leden 109,95
Niet leden 119,95

1-2 werkdagen

Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje

Verschillende bezorgmogelijkheden

Productinformatie

De meest flexibele 6 inch e-reader is nu nog beter geworden... de compleet vernieuwde Icarus Illumina.

De derde generatie van de Illumina, de E654BK, draait wederom op Android. Hiermee biedt de Illumina meer mogelijkheden dan andere e-readers. Niet alleen ondersteunt de Illumina alle belangrijke boekformaten, waaronder ePub en PDF (inclusief DRM), ook is het mogelijk om via apps boeken te lezen uit gesloten ecosystemen als Kindle en Kobo. U heeft letterlijk toegang tot alle ebooks ter wereld en bent nooit gebonden aan een aanbieder van ebooks.

Installeer de app van de bibliotheek, een app van een krant of RSS reader om nieuws te lezen, haal boeken op uit de cloud via diensten als Dropbox en meer. De mogelijkheden zijn eindeloos!

De nieuwe Illumina beschikt over een volledig platte behuizing en is daardoor zeer strak vormgegeven. Naast de aan/uitknop bevat de e-reader uitsluitend twee bladerknoppen en een aanraakknop die als home-button fungeert. Deze heeft tevens een geintegreerde LED oplaadindicator.

De achterzijde van de e-reader is gemaakt van een zacht materiaal, voor een comfortabele en vaste grip, en is daardoor tevens ongevoelig voor vingerafdrukken.

6 inch E-Ink Carta multitouch beeldscherm

Het 6" E-Ink Carta scherm heeft een resolutie van 1024 x 768 pixels. Dankzij de E-Ink technology is het contrast zeer hoog en biedt de e-reader daarmee de leeservaring van een papieren boek. Zelfs in direct zonlicht kan comfortabel gelezen worden. Het touchscreen zorgt voor eenvoudige bediening: veeg om door boeken te bladeren, menu's openen door één keer op het scherm te klikken en in-en-uitzoomen werkt door de ''pinch en zoom'' beweging te maken door uw wijsvinger en duim uit elkaar of naar elkaar toe te bewegen. U kan ook gebruik maken van de fysieke bladerknoppen aan beide zijden van het beeldscherm.

 

Specificaties
EAN: 0642014791521
Schrijf als eerste een review over Icarus New Illumina Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier

Webwinkel contact & service

Webwinkel nieuwsbrief

Word lid en blijf op de hoogte van de leukste tips en aanbiedingen van de ANWB

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina