EHBO

9 producten
Toon de volgende producten

Eerste hulp altijd bij de hand

Het kan zomaar gebeuren dat u een pleister of verband nodig heeft, een ongeluk zit immers in een klein hoekje. Met een EHBO set van de ANWB heeft u altijd de juiste artikelen bij de hand. In de reisapotheek vindt u diverse artikelen om de meest voorkomende ongelukken en ongemakken op reis te behandelen. Heeft u losse artikelen nodig? U vindt bijvoorbeeld ook pleisters en een reddingsdeken in ons aanbod. Bekijk het volledige assortiment en bestel uw eerste hulp artikelen online.

Diverse EHBO spullen

Met een eerste hulp set heeft u alle benodigde eerste hulp artikelen bij de hand. De sets zitten in een handige verpakking zodat u alles bij elkaar kunt bewaren. In ons aanbod vindt u diverse EHBO sets, bijvoorbeeld een set speciaal voor brandwonden.

EHBO spullen online bestellen

Voor eerste hulp artikelen hoeft u de deur niet uit, u bestelt ze heel eenvoudig via de ANWB Webwinkel. Als ANWB lid profiteert u van ledenvoordeel, zo zijn ook artikelen voor eerste hulp zeer scherp geprijsd. Maak uw keuze in onze webwinkel en bestel EHBO spullen online!

Webwinkel contact & service

Webwinkel nieuwsbrief

Word lid en blijf op de hoogte van de leukste tips en aanbiedingen van de ANWB

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina