Recreatie

  

Vrije tijd & recreatie

Wat doet u het liefst in uw vrije tijd? Gaat u wandelen, fietsen, kamperen of liever het water op? Bij de ANWB vindt u alle benodigde artikelen op het gebied van recreatie. Het aanbod is zeer ruim; fietsdragers, tenten, barbecues en reddingsvesten, u vindt dit en nog veel meer allemaal bij de ANWB.

Genieten van uw vrije tijd

Wat u ook gaat doen, op het gebied van recreatie heeft u altijd wel iets nodig. Bij een wandeling kunt u bijvoorbeeld een stevige rugzak of een verrekijker goed gebruiken. Voor de kampeerliefhebbers bieden wij onder andere tafels, stoelen, slaapzakken, koelboxen en bestek en servies. Als u het water op gaat hebben wij ook een hoop nuttige artikelen in ons assortiment, bijvoorbeeld reddingsvesten en waterdichte hoezen en tassen. Als u van fietsen houdt zult u zeker slagen bij onze fietsdragers, fietsstoeltjes of onderhoudsartikelen.

Bestellen vanuit uw luie stoel

U kunt vast beginnen met genieten van uw vrije tijd, alles wat u nodig heeft kunt u namelijk gemakkelijk via onze webwinkel bestellen. De bestelling heeft u al snel in huis. Als u lid bent van de ANWB profiteert u van ledenvoordeel, met deze extra korting zijn de artikelen nog voordeliger! Neem een kijkje in de webwinkel en bestel de producten van uw keuze!

Veilig en betrouwbaar

  • iDeal
  • Visa
  • MasterCard

  • Achteraf Betalen

Thuiswinkel waarborg