Reisartikelen

Bekijk en bestel

Bestel direct

Bekijk en bestel

Op=op

Bekijk nu

Artikelen voor op reis

Met een goede voorbereiding kunt u gerust op reis gaan. Bij de ANWB vindt u verschillende artikelen voor op reis. Van navigatiesystemen tot EHBO artikelen en van dakkoffers tot autostoeltjes, het assortiment is zeer uitgebreid. Alles voor op reis bestelt u gemakkelijk online!

Wat neemt u mee op reis?

Nooit meer zoeken naar die ene leuke camping, met een navigatiesysteem rijdt u er moeiteloos naartoe. Wilt u meer spullen meenemen dan er in uw auto passen? Met een dakkoffer krijgt u gemakkelijk en snel extra ruimte. Ook uw fietsen kunnen gemakkelijk mee op reis met een fietsdrager. De kinderen neemt u veilig mee met een autostoeltje. Houd ook rekening met andere regels in het buitenland, deze gelden ook voor u als Nederlander in het buitenland. Als u met de auto door Frankrijk reist bent u bijvoorbeeld verplicht een alcoholtest in de auto te hebben. Daarnaast zijn reflectievesten vaak verplicht, net als een gevarendriehoek. Met een EHBO set van de ANWB kunt u kleine ongevallen zelf behandelen, wel zo veilig!

Reisartikelen online bestellen

Geen tijd meer om langs een ANWB winkel te gaan? Geen probleem, alles voor op reis bestelt u eenvoudig in onze webwinkel. De bestelling heeft u dan al snel in huis, kunt u rustig de koffers pakken. Als u lid bent van de ANWB profiteert u van ledenvoordeel, zo is alles wat u mee op reis neemt nog voordeliger!

6.4

ANWB Webwinkel beoordeling

Welkom in de ANWB Webwinkel, dé seizoenswinkel waarbij u goed voorbereid en zonder zorgen op pad gaat in ieder seizoen. Bekijk beoordelingen van leden of schrijf zelf een waardering.

3.5 5

121 reviews

Bekijk hier de reviews

Veilig en betrouwbaar

  • iDeal
  • Visa
  • MasterCard

  • Achteraf Betalen

Thuiswinkel waarborg