ID cover paspoort

SKU# 8787184086588

99 reviews
Beschermt meest elementaire persoonsgegevens.
Meer informatie over dit product
Leden 4,95
Niet leden 5,95

1-2 werkdagen

Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje

Verschillende bezorgmogelijkheden

Productinformatie

ID cover paspoort

De ID-cover is een hoesje dat de onnodige verspreiding van een aantal van jouw persoonsgegevens beperkt. Concreet schermt de ID-cover je foto, je persoonsnummer (BSN) en het nummer van je identiteitsbewijs af. Op een paspoort wordt ook de strook met gegevens onder aan het paspoort afgeschermd. Als je toestemming geeft tot het kopiëren van je identiteitsbewijs, dan loop je met de ID-cover een stuk minder risico op misbruik van je persoonsgegevens!

- Beschermt meest elementaire persoonsgegevens: Pasfoto Documentnr. BSN nummer
- Recyclebaar materiaal

Specificaties
EAN: 8787184086588
Garantie: 1 jaar
Merk: ANWB

99 reviews over ID cover paspoort

Schrijf review
Schrijf een review over ID cover paspoort Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier
Koos Ramsdonk
Uw beoordeling
4 5

id cover paspoort goed begrijpen

Het werkt prima als je het gebruikt zoals bedoeld is. Je kunt gewoon het paspoort tonen als dat nodig is, maar als men een kopie wil geef je de kopie met afgeschermde delen. Ze kunnen dan eventueel controleren of dat overeenstemt met je paspoort. Soms willen ze nog je documentnummer noteren, maar daarmee alleen kunnen ze nog steeds niet je identiteit 'stelen'. Prima hulpmiddel.

Wim Kragting
Uw beoordeling
1 5

ID cover paspoort

Tijdens onze vakantie in Spanje werd de ID cover op geen enkele camping geaccepteerd en moest de complete beschermhoes worden verwijderd. Zo had de bescherming dus geen enkele zin. Voordat de ANWB een dergelijke bescherming op de markt brengt is het beter dat men eerst zekerheid heeft dat zoiets breed wordt geaccepteerd. Nu dus 2x geld uitgegeven zonder het gewenste resultaat. Jammer ANWB !!!

Harry
Uw beoordeling
2 5

ID cover paspoort

Op zich handig, zij het dat ook de foto is afgeschermd. Dus moet de cover verwijderd worden ivm "foto-controle". Het zou handiger zijn als de foto standaard ook zichtbaar is.

Webwinkel contact & service

€ 5.- Cadeautegoed

Ontvang via e-mail voor jou interessante aanbiedingen, producten, diensten en informatie van de ANWB.

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina