Ruilen en retourneren

Je mag online aankopen binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Indien je het artikel wilt retourneren, zorg ervoor dat je het product met alle geleverde toebehoren – voor zover redelijkerwijs mogelijk – in de originele staat en verpakking naar ons terugstuurt. De wijze van retourneren vind je op de pakbon bij je bestelling.

 Om gebruik te maken van het herroepingsrecht is het voldoende om het retourformulier, die je hebt gekregen bij je bestelling, volledig in te vullen en mee te sturen met het pakket. Je mag ook het modelformulier gebruiken om een artikel te retourneren. Vul in dat geval het formulier in en mail het naar bedrijfsbureau@anwb-retail.nl. Dit is niet verplicht, ook zonder het formulier geldt je herroepingsrecht.

Je kan je artikel(en) kosteloos terugsturen naar:

ANWB Bestelservice
Antwoordnummer 369
3840 VB Harderwijk

Retourneren is dus gratis. Je ontvangt van ons uiterlijk binnen 14 dagen vanaf het moment dat wij op de hoogte zijn gebracht het aankoopbedrag inclusief eventuele verzendkosten terug. Bij gedeeltelijke retournering worden de verzendkosten niet terugbetaald. Je kunt voor het retourneren van artikelen ook terecht bij de ANWB-winkels. Let op: wanneer je je bestelling retourneert in een ANWB Winkel, vergeet dan niet de originele factuur uit te printen en mee te nemen.

In sommige gevallen kunt u artikelen niet retourneren in een ANWB winkel of via de post. Indien dit het geval is, staat onderaan de productpagina van het door jou gekochte artikel de afwijkende retourprocedure vermeld.

De verkeerde maat of kleur bestelt? Met de originele factuur kunt u binnen 14 dagen na ontvangst het artikel omruilen in een ANWB Winkel. Indien je niet in de gelegenheid bent om een winkel te bezoeken, kun je ervoor kiezen het artikel kosteloos te retourneren en online een nieuwe bestelling met het juiste artikel te plaatsen.

Voor vragen over het retourneren en ruilen kunt u Iris raadplegen of contact opnemen via het contactformulier

 

Toch liever contact opnemen?

Telefoon: 088 269 2222 (lokaal tarief)

Contactformulier: antwoord binnen 5 werkdagen

Openingstijden:

ma t/m vr: 08:30 - 17:00 uur

 

Onze service
  • 14 dagen bedenktijd

  • Gratis retourneren

  • Ledenvoordeel

  • Geen verzendkosten bij afhalen in de winkel

8.2

ANWB (Web)winkel beoordeling

Welkom in de ANWB Webwinkel, dé seizoenswinkel waarbij je goed voorbereid en zonder zorgen op pad gaat in ieder seizoen. Bekijk beoordelingen van leden of schrijf zelf een waardering.

4 5

16139 reviews

Bekijk hier de reviews

Webwinkel contact & service

€ 5.- Cadeautegoed

Ontvang via e-mail voor jou interessante aanbiedingen, producten, diensten en informatie van de ANWB.

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina