ANWB Charmecampings Frankrijk zuidwest

SKU# 9789018038441

1 review
Selectie kampeeradressen op de mooiste locaties met idyllische plekken die uitblinken in ligging, uitstraling en gastvrijheid!
Meer informatie over dit product
Leden 12,95
Niet leden 13,95

3-4 werkdagen

Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje

Verschillende bezorgmogelijkheden

Productinformatie

ANWB Charmecampings Frankrijk zuidwest. Direct campinggidsen online bestellen bij ANWB

Een bijzondere selectie kampeeradressen op de mooiste locaties. Rust en ruimte, genieten van de natuur en weg van het massatoerisme. Voor deze kampeerders hebben wij een mooie selectie charmecampings gemaakt in zuidwest Frankrijk. Kampeerterreinen die uitblinken in ligging, uitstraling en gastvrijheid. Met ruime groene standplaatsen op idyllische plekken.

ANWB charmecampings Frankrijk zuidwest, Franse Atlantische kust, Dordogne, Midi-Pyrénées.

Selectie kampeeradressen op de mooiste locaties met idyllische plekken die uitblinken in ligging, uitstraling en gastvrijheid. Royale standplaatsen, veelal in het groen of in de buurt van authentieke stadjes
Specificaties
EAN: 9789018038441
Categorie: Camping gids
Thema: Kamperen
ISBN: 9789018038441
Binding: Paperback

1 review over ANWB Charmecampings Frankrijk zuidwest

Schrijf review
Schrijf een review over ANWB Charmecampings Frankrijk zuidwest Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier
Joyce
Uw beoordeling
4 5

Handige campinggids

De gids is klein en overzichtelijk. Het is makkelijk campings te zoeken. Er staat een wat langere omschrijving bij vd camping, maar ook wat er in de buurt te doen is. Of hoever het van dorpjes af is. Ook of het wel of niet geschikt voor kinderen is. Deze zijn meestal voor kleine kinderen. De campings zijn gemoedelijk, geen massa. De symbolen vind ik iets minder maar dat is persoonlijk. Wellicht wat meer foto's van de campingplaatsen erin een idee voor de volgende gids. Verdere adresgegevens, namen en websites is fijn om nog meer te zoeken van de camping.

Webwinkel contact & service

€ 5.- Cadeautegoed

Ontvang via e-mail voor jou interessante aanbiedingen, producten, diensten en informatie van de ANWB.

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina