ANWB in het Wild

We lanceren iets nieuws! Met ANWB in het Wild kan je het hele jaar door naar unieke outdoor events op bijzondere locaties verspreid door het land. Van jong tot oud, voor ieder wat wils. In 2020 trappen we af met drie verschillende activiteiten. Alle events staan op hun eigen manier in het teken van de natuur en houden rekening met de huidige omstandigheden.

Heb jij altijd al een keer onder begeleiding van natuurdeskundigen in het donker het bos in willen gaan? Wil jij alles weten over de sterrenwereld boven ons? Zorg dan dat je erbij bent!

Bij ieder event houden wij rekening met corona maatregelen, waaronder de 1,5 meter die bezoekers onderling dienen te houden. Wij zullen zorgen dat dit ten alle tijden goed na te leven is.

Het Nachtcollege


18 juli - Natuurgebied Vechtdal


Krijg colleges over het nachtleven van de natuur. Van de grond tot aan de sterren en van de dieren tot de planten.


Ticket: €10 per persoon

Meer informatie

De Biesbosch Bios


22 Augustus
UITGESTELD


Een avontuurlijke film over de Nederlandse natuur, midden in de natuur!

Ticket: €7,50 per persoon

Koppeldropping


September


Informatie volgt binnenkort

 Waarom ANWB in het Wild

Met ANWB in het Wild faciliteren we de ontdekkingstocht in de buitenlucht. Enerzijds door evenementen te organiseren, anderzijds door de juiste producten aan te bieden om comfortabel en beschermd naar buiten te kunnen. Alles om ervoor te zorgen dat jij onbezorgd kan ontdekken.

Bij ieder event zal ook de Winkel in het Wild aanwezig zijn. We hebben een oude mobiele Duitse bank omgetoverd tot rijdende winkel met passende producten voor jouw avontuur in het wild. De Winkel in het Wild draait op zonnepanelen en is hiermee volledig zelfvoorzienend.

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina