Gratis routekaarten

11 producten

Gratis routekaarten

De gratis routekaarten van ANWB zijn een goed begin van elke reis. Op vakantie gaan is al duur genoeg. En als je dan eenmaal onderweg bent wil je je geen zorgen maken of je wel de juiste route rijdt. Met een gratis routekaart ben je in ieder geval al goed op weg.

Er zijn gratis routekaarten van diverse populaire Europese vakantiebestemmingen. Zo vind je altijd de kaart die je nodig hebt om op je bestemming te komen. Onze gratis routekaarten hebben overzichtelijke kaarten met doorgaande wegen en praktische informatie. Ieder jaar komt er een nieuwe versie uit van onze gratis routekaarten. Je rijdt dus altijd met een kaart die up-to-date is.

Ontspannen op reis met een gratis routekaart

De dubbelzijdige gratis routekaarten zijn ideaal om onderweg het overzicht te bewaren. Op de kaart vind je ook praktische informatie met betrekking tot:

  • Aanbevolen toegangsroutes
  • Fileknelpunten
  • Geplande wegwerkzaamheden
  • Hoofd- en doorgaande wegen met afritnummers
  • Bruggen, tunnels en veerdiensten
  • Praktische reisinformatie

Gratis routekaarten voor leden

De gratis routekaarten zijn er alleen voor leden. Deze kunnen afgehaald worden in de ANWB Winkels of online besteld worden in de ANWB Webwinkel. Je hebt dan je lidmaatschapsnummer nodig om te bestellen. Zoek nu je gratis routekaart uit en ga goed voorbereid op reis.

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina