4 Seizoenen parka's

3 producten

Waar we trots op zijn

Elke maand verschijnt het ANWB magazine, de Kampioen! Hierin vind je altijd een vaste pagina in terug 'Waar we trots op zijn'. Hierin lichten we een product uit, die we speciaal voor jou als ANWB-lid hebben ontwikkeld! Als ANWB proberen we goed te luisteren naar de behoefte van jou als lid en we nemen dit mee on onze product innovatie. Denk hierbij aan een eenvoudig te monteren fietsendrager, een jas die perfect is voor de fiets of een lichtgewicht koffer met een ingebouwde weegschaal!

We ontwikkelen al onze producten voor jullie

We ontwikkelen bij ANWB de veiligste ( en tofste) producten, maar we vergeten het wel eens te vertellen aan iedereen. Daarom verschijnt er elke maand een nieuw product in de spotlight, die je hier terug vind op de pagina! En soms, heb je als ANWB-lid nog een extra voordeeltje, want onze uitgelichte producten hebben vaak ook nog eens een leden prijs met een korting! Zo profiteer je als ANWB lid van de nieuwste innovaties en de laagste prijs, dat is mooi meegenomen!

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina