Acustraps

SKU# 8718451071549

20 reviews
Remedie tegen zee-, wagen- of luchtziekte die werkt d.m.v. lichte druk op acupressuurpunten.

Meer informatie over dit product
Leden 5,99
Niet leden 7,99

1-2 werkdagen

Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje

Verschillende bezorgmogelijkheden

Productinformatie

Acustraps

Acustraps helpen tegen reisziekte, zonder gebruik van medicijnen. Een effectieve remedie tegen zee-, wagen- of luchtziekte die werkt d.m.v. lichte druk op acupressuurpunten op de pols. Acustraps zijn niet slaapverwekkend en zijn geschikt voor volwassenen en kinderen.

Acustraps gebruiksaanwijzing

• Bevestig de banden vijf minuten voordat u vertrekt om beide polsen.
• Zorg ervoor dat de knop naar beneden gedraaid is en direct op het acupressuurpunt drukt.
• U vindt dat punt door drie vingers naast de eerste polsplooi te leggen, zoals staat aangegeven. Het precieze punt bevindt zich onder de bovenrand van de wijsvinger in het midden van de pols, tussen de twee flexorpezen in.
• Zorg ervoor dat de band een duidelijke, maar comfortabele druk op dit punt uitoefent. De band niet te strak aantrekken.
• Draag de banden gedurende de hele reis om de beide polsen.

Specificaties
EAN: 8718451071549
Garantie: 1 jaar
Materiaal: Polyester
Merk: ANWB

20 reviews over Acustraps

Schrijf review
Schrijf een review over Acustraps Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier
Brigitte
Uw beoordeling
1 5

Werkt niet

Tijdens mijn vliegreis van 9 uur gebruikt omdat ik ernstig veel last heb van reis ziekte. Tijdens de reis was er wat turbulentie maar helaas kreeg ik last van misselijkheid dus deed de acustraps niet wat ik er van hoopte.

Ilona
Uw beoordeling
5 5

Super! Werkt erg goed.

Ik gebruik de acustraps al jaren tegen reisziekte. Ik vind ze erg goed werken. Reisziekte wordt ermee verminderd dan wel helemaal voorkomen. Sinds ik de acustraps gebruik hoef ik geen medicijnen meer tegen reisziekte in te nemen, die vaak voor slaperigheid zorgde. Echt een uitkomst!

lmpg
Uw beoordeling
4 5

gelukkig iemand kunnen helpen

tijdens mijn reis naar het Hoge Noorden heb ik ze uitgeleend aan iemand die de nacht ervoor last had gehad van zeeziekte. Ze zijn meteen geplaatst en die persoon heeft daarna geen last meer gehad. Ook niet van de vliegreis naar huis. Op Schiphol heb ik ze teruggekregen. Zelf had ik ze niet nodig, maar ben blij dat ik er iemand mee heb kunnen helpen!

Webwinkel contact & service

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina