Online bestellen, in de winkel afhalen

Wie in de ANWB-webwinkel bestelt, kan er voor kiezen de aankopen in één van onze 83 winkels op te halen.

Behalve bezorging op je thuisadres of ophalen bij een PostNL pakketpunt, is het mogelijk om de meeste online bestellingen gratis in een ANWB winkel naar keuze op te halen. Op deze manier is het nog makkelijker om het ophalen van je bestelling te combineren met het doen van de dagelijkse boodschappen. Daarnaast profiteer je van de ruime openingstijden en hoef je niet meer thuis te blijven om te wachten op je bestelling.

Let op: Bij het afhalen in een ANWB winkel dien je een geldig legitimatiebewijs te kunnen tonen.

 

Wat zijn de voordelen van afhalen in de winkel?

 Afhalen is gratis, je betaalt geen verzendkosten

Ophalen kan wanneer het jouw uitkomt

Direct passen, ruilen en retourneren is mogelijk

Hoe werkt het?

spa spa

Stap 1:

Bij het afronden van je bestelling kies je bij verzendmethode voor Afhalen in ANWB winkel en vervolgens klik je op de link "Selecteer een ANWB winkel".

*Afhalen in de winkel is niet voor alle producten van toepassing

 

 Stap 2:

Er verschijnt een kaart van Nederland waarop alle winkels worden getoond. Door gebruik te maken van de zoek en zoom functie op de kaart kun je de voor jouw dichtstbijzijnde ANWB winkel selecteren. Dit doe je door op één van de blauwe icoontjes te klikken.

 

Stap 3:

Er verschijnt een (klein) scherm waarin de adresgegevens en de openingstijden van de door jouw gekozen winkel staan. Je selecteert de winkel door op de button ‘Hier afhalen’ te klikken.

De door jou geselecteerde winkel staat nu aangegeven in het scherm. Je kunt nu verder met het afronden van jouw bestelling. Je ontvangt een e-mail zodra de bestelling in de winkel voor je klaarligt. Je bestelling wordt drie weken voor je bewaard.

 

Webwinkel contact & service

€ 5.- Cadeautegoed

Ontvang via e-mail voor jou interessante aanbiedingen, producten, diensten en informatie van de ANWB.

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina