Al onze winkels zijn weer geopend > meer informatie

Online bestellen, in de winkel afhalen

Click & Collect bij ANWB

Het is mogelijk om je online bestelling bij de ANWB Winkel in de buurt af te halen. Je bestelt en betaalt online en haalt jouw bestelling op bij de winkel in de buurt. Per mail ontvang je, zodra jouw pakketje in de winkel is het tijdstip waarop je de bestelling kunt ophalen. Het voordeel van deze optie is dat je geen verzendkosten betaalt. Uiteraard blijft het mogelijk om jouw bestelling met PostNL te laten bezorgen. Dit is gratis bij bestellingen vanaf €30. Het is helaas niet mogelijk om de verzendmethode van een nog niet geleverde bestelling aan te passen in een Click & Collect verzending.

 

Wat zijn de voordelen van afhalen in de winkel?

 Afhalen is gratis, geen verzendkosten

 Altijd een ANWB Winkel bij jou in de buurt

Hoe werkt afhalen bij de winkel?

 • Je plaatst al je producten in je winkelmandje.
 • Als je klaar bent om te bestellen, selecteer je bij levermethode ‘afhalen bij de ANWB Winkel’ en selecteer je de winkel waar je jouw bestelling wilt ophalen.
 • Je rond je bestelling af en betaalt.
 • Je ontvangt van ons een bevestigingsmail en een verzendmail van jouw bestelling.
 • Als je bestelling in de winkel aankomt, zetten wij deze voor jou klaar en ontvang je een e-mail met het tijdslot wanneer je jouw bestelling kunt ophalen.
 • Als het gecommuniceerde tijdstip niet uitkomt voor jou, neem je zelf telefonisch contact op met de winkel waar het pakketje is afgeleverd om een afspraak te maken voor het afhalen van jouw pakketje.
 • Je haalt jouw bestelling af op het afgesproken tijdstip.
 • Heb je vragen over jouw bestelling? Neem dan telefonisch contact op met de winkel in de buurt.

Veiligheidsmaatregelen voor het ophalen van bestellingen:

 • Het is belangrijk dat je naar de winkel komt op het afgesproken tijdstip
 • Het pakket wordt buiten de winkel overhandigd
 • Draag altijd een mondkapje
 • Kom alleen en houd 1,5 meter afstand van andere mensen
 • Houd je afhaalbewijs bij de hand
 • Volg de instructies op van onze medewerkers
 • Blijf thuis als je verkoudheidsklachten hebt
 • Helaas is het uitpakken en passen van de door jou bestelde artikelen niet toegestaan
 • Het eventueel retourneren van pakketjes is niet mogelijk in de winkel.

Hoe kies je Click & Collect bij het betalen?

spa spa

Stap 1:

Bij het afronden van je bestelling kies je bij verzendmethode voor Afhalen in ANWB winkel en vervolgens klik je op de link "Selecteer een ANWB winkel".

*Afhalen in de winkel is niet voor alle producten van toepassing

 

 Stap 2:

Er verschijnt een kaart van Nederland waarop alle winkels worden getoond. Door gebruik te maken van de zoek en zoom functie op de kaart kun je de voor jouw dichtstbijzijnde ANWB winkel selecteren. Dit doe je door op één van de blauwe icoontjes te klikken.

 

Stap 3:

Er verschijnt een (klein) scherm waarin de adresgegevens en de openingstijden van de door jouw gekozen winkel staan. Je selecteert de winkel door op de button ‘Hier afhalen’ te klikken.

Veel gestelde vragen

Het afhaalmoment bij een ANWB Winkel is van maandag t/m zaterdag van 10:00 uur tot 17:00 uur. Jou persoonlijke afhaalmoment krijg je via een email van jou gekozen ANWB Winkel, zodra je bestelling binnen is gekomen in de winkel.

Nee, dit is helaas niet toegestaan binnen de huidige maatregelen vanuit de overheid.

Er worden op dit moment helaas geen artikelen retour genomen in de winkel. De retourtermijn van artikelen wordt verlengd tot 30 dagen na heropening van onze winkels. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over een verlopen retourtermijn.

Helaas zijn al onze ANWB-winkels nog steeds gesloten. Is het voor jou mogelijk te wachten met de retour totdat de winkels weer open zijn, dan zou je ons daar enorm mee helpen. Wil je toch graag je bestelling retourneren, dan begrijpen we dat. Pak je bestelling in, zodat deze per post verstuurd kan worden. Vul het retourformulier in en stop deze bij je retourzending voordat je de bestelling verstuurt naar:

ANWB Bestelservice
Antwoordnummer 369
3840 VB Harderwijk

Nee, door de huidige maatregelen mogen we geen producten verkopen in de winkel. Je moet dan een nieuwe bestelling plaatsen in de ANWB Webwinkel.

Ja, bel naar de ANWB Winkel waar je pakket naar wordt verstuurd, dan maken zij een nieuwe afspraak met je. Een nieuwe afspraak maken kan uitsluitend via de ANWB Winkel en niet via onze klantenservice. Zoek hier het telefoonnummer van jouw winkel op.

Ja, zorg ervoor dat die persoon het afhaalbewijs kan tonen.

Nee, de verzendmethode kun je niet meer wijzigen. Mocht je niet in staat zijn om naar de winkel te komen, dan bewaren we het pakketje 21 dagen voor je. Daarna gaat het retour naar ons centrale magazijn en storten we het bedrag op je rekening.

Je pakketje blijft gewoon in de winkel, ook als je het niet ophaalt. Wil je een nieuwe ophaal afspraak maken, neem dan telefonisch contact op met jouw ANWB Winkel. Na 21 dagen sturen we het retour naar ons centrale magazijn en storten we vervolgens binnen 14 werkdagen het bedrag op je rekening.


 

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina