Veilig en vertrouwd winkelen in onze ANWB winkels. Bekijk hier de Coronamaatregelen.

Online bestellen, in de winkel afhalen

Wie in de ANWB-webwinkel bestelt, kan er voor kiezen de aankopen in één van onze 82 winkels op te halen.

Behalve bezorging op je thuisadres of ophalen bij een PostNL pakketpunt, is het mogelijk om de meeste online bestellingen gratis in een ANWB winkel naar keuze op te halen. Op deze manier is het nog makkelijker om het ophalen van je bestelling te combineren met het doen van de dagelijkse boodschappen. Daarnaast profiteer je van de ruime openingstijden en hoef je niet meer thuis te blijven om te wachten op je bestelling.

Wil je het pakket laten ophalen door iemand anders? Dat kan alleen met het afhaalbericht dat je van ons hebt ontvangen via de mail. Degene die het pakket gaat ophalen moet zich altijd legitimeren.

 

Wat zijn de voordelen van afhalen in de winkel?

 Afhalen is gratis, geen verzendkosten

Ophalen wanneer het jou uitkomt

Direct passen, ruilen en retourneren

Hoe werkt het?

spa spa

Stap 1:

Bij het afronden van je bestelling kies je bij verzendmethode voor Afhalen in ANWB winkel en vervolgens klik je op de link "Selecteer een ANWB winkel".

*Afhalen in de winkel is niet voor alle producten van toepassing

 

 Stap 2:

Er verschijnt een kaart van Nederland waarop alle winkels worden getoond. Door gebruik te maken van de zoek en zoom functie op de kaart kun je de voor jouw dichtstbijzijnde ANWB winkel selecteren. Dit doe je door op één van de blauwe icoontjes te klikken.

 

Stap 3:

Er verschijnt een (klein) scherm waarin de adresgegevens en de openingstijden van de door jouw gekozen winkel staan. Je selecteert de winkel door op de button ‘Hier afhalen’ te klikken.

De door jou geselecteerde winkel staat nu aangegeven in het scherm. Je kunt nu verder met het afronden van jouw bestelling. Je ontvangt een e-mail zodra de bestelling in de winkel voor je klaarligt. Je bestelling wordt drie weken voor je bewaard. 

Let op: Bij het afhalen in een ANWB winkel dien je een geldig legitimatiebewijs te kunnen tonen.

 

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina