Algemene garantievoorwaarden

voor Human Nature en Travel & Co producten

Algemene garantievoorwaarden ANWB voor producten onder de merknamen Human Nature en Travel & Co die in een ANWB winkel of via de ANWB webwinkel door kopers zijn gekocht.

Artikel 1              Definities

In deze voorwaarden wordt verstaan onder:
ANWB: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ANWB B.V., gevestigd te (2596 EC) Den Haag aan de Wassenaarseweg 220
Koper: degene die in een ANWB winkel of via de ANWB webwinkel een product koopt waarop deze garantievoorwaarden van toepassing zijn
Producten: producten van het merk Human Nature en producten van het merk Travel & Co. Voor overige producten in de ANWB winkels en de ANWB webwinkel gelden de voorwaarden van de fabrikant en zijn deze garantievoorwaarden niet van toepassing.

Artikel 2              Toepasselijkheid

1. Deze garantievoorwaarden zijn van toepassing met ingang van 1 mei 2016 tot het moment dat een gewijzigde versie van toepassing wordt.
2. Deze garantievoorwaarden zijn van toepassing op alle aankopen van producten zoals hiervoor in artikel 1 gedefinieerd door kopers in ANWB winkels of via de ANWB webwinkel.
3. Deze garantievoorwaarden zijn te raadplegen op www.anwb.nl en worden bij aankoop van een product op diens verzoek schriftelijk of digitaal aan de koper verstrekt.
4. Deze garantievoorwaarden kunnen door ANWB worden gewijzigd, zonder voorafgaande berichtgeving.

Artikel 3              Garantie

1. ANWB staat er voor in dat de producten beantwoorden aan de overeenkomst en de daarbij gegeven productbeschrijving(en) en/of handleiding(en).
2. Bij afwijkingen/beschadigingen/defecten aan een product binnen 1 jaar na de aankoopdatum, anders dan door normale slijtage of ondeskundig gebruik, wordt de koopprijs van het product volledig vergoed.
3. Bij afwijkingen/beschadigingen/defecten aan een product binnen 1 jaar na de aankoopdatum, anders dan door normale slijtage of ondeskundig gebruik, kan ANWB ook overgaan tot herstel van het product indien het product daarmee weer aan de overeenkomst beantwoordt en de herstelkosten lager zijn dan (gedeeltelijke) vergoeding van de koopprijs van het product conform deze garantievoorwaarden.
4. Bij afwijkingen/beschadigingen/defecten aan een product na 1 jaar na de aankoopdatum vindt geen vergoeding plaats.
5. Voor een aanspraak op deze garantievoorwaarden dient de koper altijd de originele aankoop bon te overleggen, bij gebreke waarvan geen aanspraak bestaat op deze garantievoorwaarden.

Adresgegevens en klachten:
ANWB B.V.
Wassenaarseweg 220, 2596 EC Den Haag
Postbus 93200, 2509 BA Den Haag

ANWB Klachtenservice
Antwoordnummer 10
2509 AX Den Haag

e-mail: klacht@anwb.nl

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil ANWB Ledenvoordeel ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over ledenvoordelen. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina