Alpine Flyfit Minigrip

SKU# 8717154026139

Alpine
Unieke oordoppen voor vliegen en reizen. Geen last meer van drukverschillen in het oor en hoog draagcomfort door thermoplastisch materiaal.
Meer informatie over dit product
Leden 12,95
Niet-leden 12,95

  • Levertijd 1 - 3 werkdagen
  • Voor leden: Gratis verzending vanaf 40,-
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
Productinformatie

Miljoenen mensen vliegen jaarlijks de wereld over. Een groot deel hiervan heeft last van een vervelende druk of pijn in de oren tijdens het stijgen en landen van het vliegtuig. Ook het monotone gezoem van het vliegtuig en het lawaai van de medepassagiers wordt door veel mensen als zeer storend en vermoeiend ervaren. Alpine heeft hiervoor ideale oordoppen ontwikkeld: De FlyFit.

Speciale filters: De speciale akoestische filters in de FlyFit oordoppen beschermen tegen overmatig omgevingslawaai. Gedurende een vliegreis wordt bovendien de hinderlijke druk op het trommelvlies tijdens opstijgen en landen gereguleerd. De FlyFit oordoppen zorgen voor rust en ontspanning tijdens lange vliegreizen, maar zijn ook zeer geschikt om te gebruiken tijdens reizen met de bus, trein, auto, etc. De comfortable FlyFit oordoppen zijn gemaakt van een zacht thermoplastisch materiaal. Door de warmte van het oor passen de oordoppen zich aan de vorm van het oor aan. Hierdoor is het draagcomfort zeer hoog. Bovendien zijn de oordoppen nauwelijks zichtbaar in het oor.

Specificaties
Garantie: 1 jaar
Merk: Alpine
Activiteit: Op reis
EAN: 8717154026139

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina