Alpine MotoSafe oordoppen

SKU# 8717154021042

Geef als eerste een review
Oordoppen met twee verschillende sets uitwisselbare dempingsfilters voor motorrijders. Dempt hoge rijwind frequenties, overig wegverkeer, navigatiesysteem én motor blijven hoorbaar.
Meer informatie over dit product
Leden 24,95 10,00
Niet leden 29,95
60%korting

1-2 werkdagen

Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje

Verschillende bezorgmogelijkheden

Productinformatie

Alpine MotoSafe

Alpine MotoSafeoordoppen voorkomt een vervelende piep of ruis in de oren door windruis onder de helm na een lange rit. Door rust verdwijnt de piep, maar als dit vaak gebeurt ontstaat er een gehoorbeschadiging.

Gehoorbescherming voor motorrijders

Geluid begint schadelijk te worden vanaf 80 dB maar helmentesten hebben uitgewezen dat het geluidsniveau van windruis onder de helm veel hoger is dan 80 dB. Zelfs een korte rit kan het gehoor al blijvend beschadigen.

Speciale dempingsfilters

Speciaal voor motorrijders heeft Alpine zeer comfortabele oordoppen ontwikkeld die passen onder elke helm, MotoSafe. Deze oordoppen zijn voorzien van twee verschillende sets uitwisselbare dempingfilters, met gemiddelde (toertochten) en zware (hoge snelheid en crossmotor) demping. De AlpineAcousticFilters dempen meer in de hoge rijwind frequenties en minder op het spraakniveau waardoor het overige wegverkeer, een navigatiesysteem én natuurlijk de motor zelf voldoende hoorbaar blijven.

Comfortabele oordoppen

Alpine MotoSafe oordoppen zijn gemaakt van AlpineThermoShape™, een zacht thermoplastisch materiaal. Door de warmte van het oor passen de oordoppen zich aan de vorm van het oor aan. Hierdoor is het draagcomfort zeer hoog.

Alpine MotoSafeoordoppen in het kort

• Voorkomt gehoorbeschadiging
• Het verkeer blijft voldoende hoorbaar
• Spraakverstaanbaarheid blijft behouden
• Twee soorten filters voor gemiddelde en hoge demping
• Perfecte pasvorm, zit goed onder een helm
• Geen afgesloten gevoel
• 95% van de KNMV-lden adviseert de MotoSafe
• Met Alpine Travelbox makkelijk mee te nemen
• Nauwelijks zichtbaar in het oor
• Herbruikbaar

Specificaties
EAN: 8717154021042
Merk: Alpine
Schrijf als eerste een review over Alpine MotoSafe oordoppen Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil ANWB Ledenvoordeel ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over ledenvoordelen. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina