Kom weer winkelen bij jouw ANWB winkel > Lees hier meer informatie of maak direct online een afspraak

Alpine Pluggies Kids oordoppen

SKU# 8717154023541

Alpine
De zachte comfortabele oordopjes gaan lang mee en kunnen gebruikt worden voor vele toepassingen.
Meer informatie over dit product
Leden 12,95
Niet-leden 12,95

  • Levertijd 1 - 3 werkdagen
  • Voor leden: Gratis verzending vanaf 30,-
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
Productinformatie

Alpine Kids Pluggies oordoppen

Multifunctionele oordopjes speciaal ontwikkeld voor kinderen. Alpine Pluggies Kids wordt aanbevolen voor kinderen tussen de 3 en 12 jaar, aangezien zij nog een kleinere gehoorgang hebben dan volwassen.

Gehoorbescherming voor kinderen

Het is van groot belang om kwetsbare kinderoren maximaal te beschermen tegen hard geluid in verschillende situaties en tegen water in het oor. Pluggies Kids zijn speciaal hiervoor ontwikkeld. De zachte comfortabele oordopjes gaan lang mee en kunnen gebruikt worden voor vele toepassingen.

Tegen overmatig omgevingslawaai
Bijvoorbeeld tegen te harde muziek op een festival, in de bioscoop en in alle andere gevallen waar kinderen last hebben van te veel lawaai.

Concentratie vergroten
Zeer veel kinderen kunnen zich moeilijk concentreren op school, tijdens het huiswerk maken of bij het lezen. Ook kinderen met ADHD, ADD en een vorm van autisme kunnen gebaat zijn met oordoppen. Onderzoek heeft uitgewezen dat het dragen van Pluggies Kids de concentratie verbetert.

Drukpijn tijdens het vliegen verminderen
Veel kinderen hebben pijn in de oren tijdens het opstijgen en dalen van het vliegtuig. Pluggies Kids verminderen het drukverschil. Bovendien kan elk kind lekker rustig slapen in het vliegtuig.

Water uit de oren houden
Kinderen hebben vaak last van oorpijn en oorontsteking. Met Pluggies Kids voorkom je dat er water in de oren komt tijdens zwemmen, douchen, watersport en in bad gaan.

Muziekles
Kinderen maken graag harde muziek. Daarbij is het belangrijk het gehoor goed te beschermen. Tijdens muziekles en optredens kan je je kind veilig muziek laten spelen met de Pluggies Kids.

Voor op de motor
Kinderen die achterop de motor zitten krijgen ook te maken met windruis.

Specificaties
Garantie: 1 jaar
Merk: Alpine
Activiteit: Op reis
EAN: 8717154023541

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina