Aluminium LED zaklamp M

SKU# 10801683

1 review
Compacte zaklamp met een maximale lichtopbrengst van 250 lumen.
Meer informatie over dit product
Leden 34,95 24,46
Niet leden 44,95

Kleur:
  • Zwart

  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje
  • Verschillende bezorgmogelijkheden
Productinformatie

Aluminium LED zaklamp M. Bestel zaklampen online bij ANWB

De aluminium LED zaklamp M werkt op drie AAA-batterijen en geeft een uitstekend, constant licht met vijf verschillende standen. De lichtsterkte is op drie niveaus in te stellen. Daarnaast beschikt de zaklamp over een knipperfunctie als waarschuwing en een SOS-functie voor noodsituaties. Met zijn compacte vormgeving en een maximale lichtopbrengst van 250 lumen is het een prima zaklamp voor buitenactiviteiten, kamperen en zoektochten.

De aluminium LED zaklamp M gebruiken

Instructie:
De modellen uit de Travel & Co-serie zijn robuust en geven krachtig licht. Ze zijn bij uitstek geschikt voor gebruik onder slechte weersomstandigheden. De zaklamp werkt op drie AAA-batterijen. De instelbare dimfunctie combineert een bijzonder sterke lichtbundel met een extra lange continue werking. De revolutionaire dimmer werkt eenvoudig en is makkelijk te regelen. De zaklamp is een betrouwbare metgezel voor zoektochten en reddingsoperaties die om krachtig licht vragen.

Gewone bediening:
Schakel de zaklamp in door de schakelaar onderaan licht aan te raken.

Zaklamp openen:
Schakelaar onderaan indrukken.

Dimmen:
Druk de schakelaar in voor een lichtopbrengst van 100%. Druk de schakelaar nogmaals in voor achtereenvolgens een lichtopbrengst van 50%, een lichtopbrengst van 25%, knipperen en de SOS-functie.

Onderhoud:
- Bovenaan zijn de onderdelen van de zaklamp verzegeld. Haal deze onderdelen niet uit elkaar, want dat kan de zaklamp onherstelbaar beschadigen.
- Gebruik alleen batterijen van goede kwaliteit. Wanneer u de zaklamp gedurende langere tijd niet gebruikt, haal de batterijen er dan uit. De zaklamp kan anders onherstelbaar beschadigen door het lekken of exploderen van

Specificaties
EAN: 10801683
Merk: Human Nature
Accu duur: 3 uur
Garantie: 1 jaar
Lichthoeveelheid: 201-500 lumen
Activiteit: Wandelen

1 review over Aluminium LED zaklamp M

Schrijf review
Schrijf een review over Aluminium LED zaklamp M Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier
René
Uw beoordeling
4 5

Een sterk kleine zaklamp met veel licht

Ik ga geregeld naar mijn broer in Groningen toe.
Omdat hij landelijk woont heb ik altijd een zaklamp mee.
Maar nu ik deze kleine compacte zaklamp heb , loop ik niet meer te leuren met een grote onhandig ding . Oudere generatie zaklampen zijn groot indien je genoeg lichtsterkte wilt hebben. Sinds de Led lampen er zijn worden de zaklampen steeds handzamer , zuiniger in gebruik en heel veel sterker dan de conventionele zaklampen. Ik ben er hartstikke blij mee !!!

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil ANWB Ledenvoordeel ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over ledenvoordelen. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina