Aluminium LED zaklamp XL

SKU# 10801682

1 review
Compacte zaklamp met een maximale lichtopbrengst van 600 lumen.
Meer informatie over dit product
Leden 44,95 15,00
Niet leden 54,95
67%korting

Kleur:
  • Zwart

  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje
  • Verschillende bezorgmogelijkheden
Productinformatie

Aluminium LED zaklamp XL. Bestel zaklampen online bij ANWB

De aluminium LED zaklamp XL werkt op twee D-batterijen en geeft een uitstekend, constant licht met vijf verschillende standen. De lichtsterkte is op drie niveaus in te stellen. Daarnaast beschikt de zaklamp over een knipperfunctie als waarschuwing en een SOS-functie voor noodsituaties. Met zijn compacte vormgeving en een maximale lichtopbrengst van 600 lumen is het een prima zaklamp voor buitenactiviteiten, kamperen en zoektochten.

De aluminium LED zaklamp XL gebruiken

Instructie:
De modellen uit de Travel & Co-serie zijn robuust en geven krachtig licht. Ze zijn bij uitstek geschikt voor gebruik onder slechte weersomstandigheden. De zaklamp werkt op twee D-batterijen. De instelbare dimfunctie combineert een bijzonder sterke lichtbundel met een extra lange continue werking. De revolutionaire dimmer werkt eenvoudig en is makkelijk te regelen. De zaklamp is een betrouwbare metgezel voor zoektochten en reddingsoperaties die om krachtig licht vragen.

Gewone bediening:
Schakel de zaklamp in door de schakelaar onderaan licht aan te raken.

Zaklamp openen:
Schakelaar onderaan indrukken.

Dimmen:
Druk de schakelaar in voor een lichtopbrengst van 100%. Druk de schakelaar nogmaals in voor achtereenvolgens een lichtopbrengst van 50%, een lichtopbrengst van 25%, knipperen en de SOS-functie.

Onderhoud:
- Bovenaan zijn de onderdelen van de zaklamp verzegeld. Haal deze onderdelen niet uit elkaar, want dat kan de zaklamp onherstelbaar beschadigen.
- Gebruik alleen batterijen van goede kwaliteit. Wanneer u de zaklamp gedurende langere tijd niet gebruikt, haal de batterijen er dan uit. De zaklamp kan anders onherstelbaar beschadigen door het lekken of exploderen van

Specificaties
EAN: 10801682
Merk: Human Nature
Garantie: 1 jaar

1 review over Aluminium LED zaklamp XL

Schrijf review
Schrijf een review over Aluminium LED zaklamp XL Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier
Johan Horst
Uw beoordeling
5 5

Zaklamp Xl - de grote

Echt een fijne lamp, wel wat groot, maar werkt net zo goed als bijvoorbeeld een Fenix zaklamp en is zonder meer van dezelfde prettig goede kwaliteit. Geeft veel meer licht dan een normale zaklamp. De schakelaar werkt zeer prettig. Er zou eigenlijk een soort draagfoudraal of beschermkoker voor moeten zijn. Een aanrader.

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil ANWB Ledenvoordeel ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over ledenvoordelen. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina