ANWB Amfibieën- en reptielengids

SKU# 9789021566566

ANWB
1 review
Gedetailleerde informatie over de 221 Europese soorten. Met ruim 200 foto's en 370 tekeningen.
Meer informatie over dit product
Leden 35,00
Niet leden 35,00

  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje
  • Verschillende bezorgmogelijkheden
Productinformatie

ANWB Amfibieën- en reptielengids

In dit unieke handboek van de ANWB vind je alle amfibieën- en reptielensoorten die er in Europa te vinden zijn. De 221 soorten zijn gedetailleerd beschreven, compleet met hun specifieke kenmerken, verspreiding en habitat. Met de ruim 200 foto's kun je een amfibie of reptiel snel herkennen; 370 tekeningen tonen de kleinste details. Het boek bevat 155 actuele verspreidingskaartjes om te zien waar je ze kunt aantreffen.

Een team van enthousiaste auteurs, een fotograaf en een illustrator, bestaande uit Jeroen Speybroeck, Wouter Beukema, Bobby Bok, Jan Van Der Voort en Illian Velikov staat garant voor een overzichtelijk ingedeelde gids met handige determinatiesleutels en een complete checklist voor iedereen die meer wil weten over deze intrigerende koudbloedige dieren. Met medewerking van HYLA, de amfibieën- en reptielenwerkgroep van Natuurpunt en RAVON, de onderzoeks- en kennisorganisatie voor amfibieën, reptielen en vissen in Nederland.

Specificaties
EAN: 9789021566566
Categorie: Dieren en insecten
Thema: Flora en Fauna
ISBN: 9789021566566
Aantal pagina's: 432
Binding: Paperback
Afmetingen (lxbxh): 197 x 138 x 24 mm
Verschijningsdatum: Januari 2018
Merk: ANWB

1 review over ANWB Amfibieën- en reptielengids

Schrijf review
Schrijf een review over ANWB Amfibieën- en reptielengids Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier
roger crommentuin
Uw beoordeling
5 5

ANWB Amfibieen en Reptielengids

een zeer goed boek, met veel info over de dieren waar ze vandaan komen en leven, er worden ook wat ondersoorten beschreven, een leuk boek om bij je te hebben als je op pad gaat

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina