ANWB Cadeaukaart online theoriecursus - Rijbewijs B

SKU# 9789018038410

Cadeaukaart voor online theorie en proefexamens volgens CBR-norm. Met honderden 3D-animaties.
Meer informatie over dit product
Leden 49,95
Niet-leden 49,95

  • Levertijd 1 - 3 werkdagen
  • Voor leden: Gratis verzending vanaf 40,-
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
Productinformatie

ANWB Cadeaukaart online theoriecursus - Rijbewijs B

De ANWB Cadeaukaart online Theoriecursus is een origineel cadeau voor jongeren die bezig zijn met het behalen van een rijbewijs. De cadeaukaart geeft toegang tot een online omgeving die bestaat uit honderden 3D-animaties met ingesproken ondersteunende theorie. Zo wordt visueel weergegeven wat de wetteksten inhouden. Je ziet duidelijk wat er in het verkeer speelt en waar je op moet letten. Bovendien kun je de teksten die bij de animatie horen nog een keer op je gemak doorlezen.

We presenteren de vragen in de proefexamens net zo als in de nieuwste CBR-examens zodat de voorbereiding op het theorie-examen zo effectief mogelijk is.

Als je met je rijlessen aan de slag gaat, leer je veel meer dan alleen het besturen van de auto. De module praktijkbegeleiding ondersteunt dat: Je krijgt stap voor stap de belangrijke aspecten van het autorijden uitgelegd aan de hand van 3D-animaties.

Let op: Dit artikel betreft een cadeaukaart. Met dit product koop je een code om vervolgens online in te loggen. Na het inloggen is de theoriecursus 4 maanden geldig.

Specificaties
Merk: ANWB
ISBN: 9789018038410
EAN: 9789018038410

2 reviews over ANWB Cadeaukaart online theoriecursus - Rijbewijs B

Ms
1 5

Dat is onduidelijk systeem.

R Homoet
1 5

De kaart werkte niet, klacht ingediend maar niets meer gehoord!

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina