ANWB Cadeaukaart online theoriecursus - Rijbewijs B

SKU# 9789018038410

Cadeaukaart voor online theorie en proefexamens volgens CBR-norm. Met honderden 3D-animaties.
Meer informatie over dit product
Leden 49,95
Niet leden 49,95

  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje
  • Verschillende bezorgmogelijkheden
Productinformatie

ANWB Cadeaukaart online theoriecursus - Rijbewijs B

De ANWB Cadeaukaart online Theoriecursus is een origineel cadeau voor jongeren die bezig zijn met het behalen van een rijbewijs. De cadeaukaart geeft toegang tot een online omgeving die bestaat uit honderden 3D-animaties met ingesproken ondersteunende theorie. Zo wordt visueel weergegeven wat de wetteksten inhouden. Je ziet duidelijk wat er in het verkeer speelt en waar je op moet letten. Bovendien kun je de teksten die bij de animatie horen nog een keer op je gemak doorlezen.

We presenteren de vragen in de proefexamens net zo als in de nieuwste CBR-examens zodat de voorbereiding op het theorie-examen zo effectief mogelijk is.

Als je met je rijlessen aan de slag gaat, leer je veel meer dan alleen het besturen van de auto. De module praktijkbegeleiding ondersteunt dat: Je krijgt stap voor stap de belangrijke aspecten van het autorijden uitgelegd aan de hand van 3D-animaties.

Let op: Dit artikel betreft een cadeaukaart. Met dit product koop je een code om vervolgens online in te loggen. Na het inloggen is de theoriecursus 4 maanden geldig.

Specificaties
EAN: 9789018038410
ISBN: 9789018038410
Merk: ANWB

5 reviews over ANWB Cadeaukaart online theoriecursus - Rijbewijs B

Schrijf review
Schrijf een review over ANWB Cadeaukaart online theoriecursus - Rijbewijs B Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier
Anne
Uw beoordeling
2 5

Online theorie

Prima product, maar wel erg jammer dat de cursus maar vier maanden beschikbaar is online.

Elise
Uw beoordeling
3 5

Online theorie leren

Het is een mooi product!

Helaas is de theoriecursus is maar 4 maanden beschikbaar. Dit is niet heel duidelijk terug te vinden op de webshop. Zonde van €50,- als je er vervolgens niks meer voor krijgt dan een oefening, zonder boek. Het terug lezen waar ze het over hebben is dus ook online en kan na 4 maanden ook niet meer. Het zou fijn zijn als ze hier duidelijker over zijn en er een optie is als je nog niet geslaagd bent binnen 4 maanden, je nog gebruik zou mogen/kunnen maken van de code.


Paul Keijser
Uw beoordeling
4 5

Leuk kado!

Prima kado voor een 18-jarige blijkt; hij is er blij mee!
interactieve zelfstudie, waar ook vaders nog wat van leren kan :-)

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina