ANWB cardprotector portemonnee

SKU# 20002261

8 reviews
Beschermt tegen diefstal van privacygevoelige data op bankkaarten. Leren portemonnee met aluminium behuizing voor 6 passen. Met extra ruimte voor bankbiljetten, visitekaartjes en bonnetjes.
Meer informatie over dit product
Leden 34,99
Niet leden 39,99

Kleur:
  • Zwart
  • Bruin

  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf 75 euro
  • Verschillende bezorgmogelijkheden
Productinformatie

ANWB protector portemonnee

Deze leren ANWB card protector portemonnee is de meest veilige leren portefeuille met extra ruimte voor bankbiljetten, visitekaartjes en bonnetjes.

Er passen 6 bankpasjes en/of creditcards in de aluminium behuizing. Dankzij het design van de ANWB protector portemonnee schuif je deze pasjes heel gemakkelijk trapsgewijs omhoog. Dit maakt je portemonnee bijzonder overzichtelijk.

Beschermt tegen diefstal van privacygevoelige data

Met deze leren portemonnee bescherm je jezelf tegen diefstal van privacygevoelige data welke inmiddels op veel bankkaarten worden toegepast. De stevige aluminium behuizing in de portemonnee blokkeert RFID-scanners, zodoende kunnen pasjes die zijn voorzien van een NFC-chip zoals bankpasjes, creditcards en o.a. de OV-chipkaart niet door criminelen worden uitlezen. Daarnaast voorkomt deze card protector beschadiging en slijtage van (bank)passen.

Specificaties
EAN: 20002261
Afmetingen (lxbxh): 9 x 11 x 2,5 cm, + 4 cm klep
Garantie: 1 jaar
Activiteit: Kamperen
Materiaal: Leer
Merk: ANWB

8 reviews over ANWB cardprotector portemonnee

Schrijf review
Schrijf een review over ANWB cardprotector portemonnee Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier
Theo
Uw beoordeling
4 5

Top product!

Ik wordt al moe bij het lezen van de diverse (negatieve) reviews. kunnen mensen dan helemaal niet meer zelf een product realistisch beoordelen? Je ziet toch zelf ook wel aan de foto's dat er geel ruimte kán zijn voor munten van welke omvang dan ook? bovendien zou het een onhandig dik ding worden wanneer je die voorziening zou inbouwen!

G. Baardje
Uw beoordeling
1 5

Naam niet goed gekozen

Als je iets 'Portemonnee' noemt mag je verwachten dat er ook kleingeld ik past. Dat kan niet en staat ook niet in de specificatie. Geen goede keuze dus als je ook je kleingeld in je portemonnee wilt stoppen. Een alternatief waar wel kleingeld in past is er helaas ook niet.

E.M van Wijngaarden
Uw beoordeling
5 5

Zeer tevreden erg handzaam

Ik heb hem sinds een maand, heel gebruiksvriendelijk, zeer handzaam, kleingeld heb ik in een portomonaitje er naast, dus geen probleem, en het geeft me een veiliger gevoel als ik bij een kassa sta met eventuele rare mensen om je heen,
Ik ben er blij mee.

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil ANWB Ledenvoordeel ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over ledenvoordelen. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina