ANWB Cursusboek Marifonie

SKU# 9789018044657

ANWB
1 review
Opleiding voor het examen Basiscertificaat en GMDSS Module-B.
Meer informatie over dit product
Leden 19,95
Niet leden 19,95

  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje
  • Verschillende bezorgmogelijkheden
Productinformatie

ANWB Cursusboek Marifonie - 17e druk

Voor het gebruik van een marifoon is een bedieningscertificaat nodig, waaruit blijkt dat u weet hoe het apparaat werkt en welke procedures daarbij komen kijken. Er bestaan twee typen certificaten: het basiscertificaat voor het gebruik van een binnenvaartmarifoon en het beperkt certificaat (Marcom-B) voor het gebruik van een marifoon in zeevaartuitvoering. De laatste is bijna altijd voorzien van DSC (Digital Selective Calling), waarmee geheel geautomatiseerd nood-, spoed- en veiligheidsoproepen kunnen worden verzonden. Voor het Marcom-B certificaat, bestaande uit het basiscertificaat plus de zogheten GMDSS (Global Maritime Distress and Safety) module moet naast een theorieexamen ook een praktijktoets worden afgelegd. Kijk voor de examinerende instanties op www.agentschaptelecom.nl/scheepvaart/pleziervaart. Dit boek bevat de stof voor zowel de theorie voor het examen basiscertificaat als voor het examen GMDSS Module-B.

Specificaties
EAN: 9789018044657
Categorie: Theorieboek
Thema: Studieboeken
Verschijningsdatum: Augustus 2018
Binding: Paperback
ISBN: 9789018044657
Aantal pagina's: 164
Merk: ANWB

1 review over ANWB Cursusboek Marifonie

Schrijf review
Schrijf een review over ANWB Cursusboek Marifonie Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier
Rob 1961
Uw beoordeling
5 5

Kort en bondig, goed naslagwerk.

Overzichtelijk boek. Heb editie 16de druk. Heb geen referentie m.b.t. andere marifonen boeken gehad. Vond het duidelijk. Verdient wel de aanbeveling om stukken meerdere keren te lezen en belangrijke onderdelen met een marker te markeren. Zelf gebruikt voor het behalen van Marcon B. Buiten het boek is het belangrijk om veel examenvragen te maken. Hierdoor doorgrond je de stof uiteindelijk beter....of je nu examen doet of niet.

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina