ebookshop

Hoe werkt het?

 

Wat is ANWB eBook Shop?

De ANWB eBook Shop is een samenwerking tussen Elly's Choice en ANWB. De ANWB eBook Shop is de eBook winkel speciaal voor de leden van de ANWB. Elke maand is er een aanbod digitale boeken, tegen aantrekkelijke prijzen. Deze eBookshop staat los van de ANWB webwinkel en u verlaat deze als u naar de ANWB eBook Shop gaat. Profiteer van speciale aanbiedingen, vind de top 10 beste eBooks en koop het eBook van de week met ledenvoordeel! 

Wat is Elly's Choice?

Elly's Choice is een eBookabonnement waarbij je elke maand een selectie ontvangt van de 10 beste eBooks. Elke maand ontvang je de 5 boeken uit het basispakket. Daarnaast maak je een keuze uit één van de aanvullende pakketten met elk 5 boeken. Deze pakketten zijn ingedeeld in 3 genres; man, vrouw en literatuur. Na het downloaden zijn de boeken van jou en kun je deze offline lezen. De eBooks van Elly's Choice zijn te lezen op alle apparaten zoals e-reader, tablet en smartphone.

Welkomstcadeau Elly's Choice

Om te vieren dat de ANWB eBook shop live is kun je als welkomstcadeau gratis de 10 eBooks van deze maand van Elly's Choice downloaden. Ga naar de homepage en klik op '10 gratis eBooks' om je welkomstcadeau te bekijken en de boeken te downloaden. Het invullen van je gegevens verplicht je tot niets, je zit dus nergens aan vast.

Ga naar de ANWB eBook Shop >

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil ANWB Ledenvoordeel ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over ledenvoordelen. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina