ANWB examentraining Klein Vaarbewijs I+II

SKU# 9789018044701

ANWB
1 review
Met de ANWB Examentraining Klein Vaarbewijs I+II heb je het ideale leermiddel voor een geslaagd examen.
Meer informatie over dit product
Leden 17,95
Niet leden 17,95

  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje
  • Verschillende bezorgmogelijkheden
Productinformatie

ANWB Examentraining Klein Vaarbewijs I+II, met deze cd-rom kun je onbeperkt oefenen voor het examen. Met meer dan 2500 oefenvragen op cd-rom voor een optimale voorbereiding op het examen Klein Vaarbewijs I+II. De cd-rom is geschikt voor installatie op Windows: 7, 8, 8.1 en Windows 10. Heb je geen Windows of cd-rom driver? Met de unieke code in de verpakking krijg je toegang tot de online examentraining die op iedere pc of tablet werkt.

Klein Vaarbewijs is verplicht voor het varen met:
• Plezierjacht van 15 tot 25 meter,
• Beroepsvaartuig van 15 tot 20 meter,
• Sleep- of duwboot (gesleepte schip korter dan 20 meter),
• Motorboot die sneller dan 20km/h kan varen (ook gemotoriseerde bijboten, jetski's en waterscooters).

Bekijk ook eens het ANWB Cursusboek Klein Vaarbewijs 1+2, voor een optimale voorbereiding. Dit cursusboek wordt jaarlijks opnieuw uitgebracht en bevat alle actuele wijzigingen wat betreft reglementen.

Specificaties
EAN: 9789018044701
Categorie: Watergids
Thema: Studieboeken
Verschijningsdatum: Januari 2019
Binding: CD
ISBN: 9789018044701
Merk: ANWB

1 review over ANWB examentraining Klein Vaarbewijs I+II

Schrijf review
Schrijf een review over ANWB examentraining Klein Vaarbewijs I+II Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier
AJ
Uw beoordeling
1 5

Waardeloze online inschrijfmethode

Ik heb een macbook. volgens de beschrijving is dit geen probleem en kan ik daarmee online de vragenmodule gebruiken. In plaats van de CD rom zou ik met de activatiecode toegang krijgen tot de online module. De methode om bij die module te komen is echter erg verouderd, loopt via een andere partij dan de ANWB, is erg onduidelijk, zit vol fouten en in plaats van directe toegang tot de online module te krijgen met je inlogcode MOET JE EERST EEN TOESTEMMING VRAGEN AAN DE ANWB of je gebruik mag maken van de online module. Die aanvraag moet eerst door iemand van de ANWB goedgekeurd worden!! (gaat niet automatisch maar duurt dus uren tot dagen en kan dus niet buiten kantoortijden!) Dus niks geen directe toegang voor macbook gebruikers, maar een super gebruiksonvriendelijke, langdurige procedure die echt niet meer van deze tijd is. Voor niet-Windows gebruikers is dit een waardeloos product!

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina