ANWB Motorolie 10W40

SKU# 8718451281443

1 liter semi synthetische motorolie o.b.v. nauwkeurig geselecteerde, hoogwaardig geraffineerde basisoliën.
Meer informatie over dit product
Leden 9,99
Niet leden 11,99

  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje
  • Verschillende bezorgmogelijkheden
Productinformatie

ANWB Motorolie 10W40

De ANWB Motorolie 10W40 is een semi synthetische motorolie in een verpakking van 1 liter. De ANWB Motorolie 10W40 is geschikt voor:
• API SL/CF,
• ACEA A3/B3,A3/B4
• MB 229.1
• VW 501.01, 505.00

Let op!
Buiten bereik van kinderen bewaren. Huidcontact dient vermeden te worden. Gebruikte oliën en verpakking uitsluitend via toegestane kanalen afvoeren. Geen gebruikte oliën mensen met solventen, remvloeistoffen of koelvloeistoffen.

Half synthetische 10W40 motorolie

ANWB Motorolie 10W40 is een semi synthetisch smeermiddel smeermiddel op basis van nauwkeurig geselecteerde, hoogwaardig geraffineerde basisoliën. De olie is ontworpen voor de smering van viertakt-benzine- en dieselmotoren, inclusief dieselmotoren met directe inspuiting.

Hoogwaardige motorolie voor een voordelige prijs
Een semi synthetische motorolie onstaat door minerale en synthetische oliën te mengen. Hierdoor ontstaat een vrij hoogwaardige olie voor een relatief lage prijs.

Het voordeel van volledig synthetische motorolie is dat de olie stabieler is en minder gauw zal verouderen of oxideren. Bovendien glijden de moleculen in synthetische motorolie makkelijker langs elkaar wat minder inwendige weerstand geeft zodat de wrijvingsverliezen lager zijn. Het resultaat hiervan is een lager brandstofverbruik!

Specificaties
EAN: 8718451281443
Merk: ANWB

ANWB Motorolie 10W40 heeft nog geen reviews

Schrijf review
ANWB Motorolie 10W40 heeft nog geen reviews Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil ANWB Ledenvoordeel ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over ledenvoordelen. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina