ANWB Topografische wandelkaart Walcheren

SKU# 9789018044237

Geef als eerste een review
Gedetailleerde wandelkaart met handig begeleidend boekje.
Meer informatie over dit product
Leden 11,99
Niet leden 11,99

1-2 werkdagen

Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje

Verschillende bezorgmogelijkheden

Productinformatie

ANWB Topografische wandelkaart Walcheren

Ga erop uit en ontdek al wandelend Walcheren met de ANWB Topografische wandelkaart Walcheren! Deze handzame wandelkaart staat vol met leuke wandelroutes. Ga op zoek naar de stilte van de open polder bij Aagtekerke, wandel over de smalle duinstrook tussen Dishoek en Zoutelande, of struin langs de fundamenten van een oude kerk bij Vrouwenpolder.

De Topografische wandelkaart Walcheren bevat 9 kant-en-klare wandelroutes, variërend van 4 tot 17 km. Op de kaart zijn landschap, wegen en zelfs hellingen zeer gedetailleerd weergegeven.

Bij de kaart zit een handig boekje met praktische informatie over de wandelroutes zoals startpunten, parkeerplaatsen, bushaltes, inkortmogelijkheden, horeca, tips voor uitjes in de buurt en bezienswaardigheden onderweg.

De wandelkaart en het boekje worden in een handzame, waterdichte verpakking geleverd. De serie ANWB Topografische wandelkaarten bestaat uit 20 titels met wandelgebieden in heel Nederland.

Specificaties
EAN: 9789018044237
Schaal: 1:20.000
ISBN: 9789018044237
Land: Nederland
Continent: Europa
Binding: Sleeve
Merk: ANWB
Schrijf als eerste een review over ANWB Topografische wandelkaart Walcheren Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil ANWB Ledenvoordeel ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over ledenvoordelen. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina