ANWB Wandelkaart Heuvelland

SKU# 9789018046743

• Gedetailleerde wandelkaart
• LAW- en Streekpaden
• Uitgebreide toeristische informatie

Meer informatie over dit product
Leden 8,95
Niet-leden 8,95

  • Levertijd 1 - 3 werkdagen
  • Voor leden: Gratis verzending vanaf 40,-
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
Productinformatie
Heerlijk wandelen door het Nederlandse landschap, daarbij is deze nieuwe ANWB Wandelkaart onmisbaar. Plan je eigen route en ontdek onze nationale parken, loop langs water en over dijken, door polders en weidelandschappen en pauzeer onderweg op een gezellig terras. Het geheel nieuwe kaartbeeld laat verschillende landelijke en regionale wandelnetwerken zien, LAW-paden (Lange-Afstand-Wandelpaden) en streekpaden. De routes zijn voorzien van opstap- en parkeerplaatsen, horeca, musea en toeristische informatie. In totaal zijn er 40 wandelregiokaarten verkrijgbaar.
Specificaties
Merk: ANWB
Schaal: 1:33.333
ISBN: 9789018046743
Land: Nederland
Regio: Limburg
Afmetingen (lxbxh): 23,6 x 11,5 x 0,2
Verschijningsdatum: Juli 2020
Druk: 1
Taal: Nederlands
Continent: Europa
Thema: Wandelen
Categorie: Wandelkaart
Binding: Kaart
EAN: 9789018046743

2 reviews over ANWB Wandelkaart Heuvelland

HG Buith
3 5

het achterwege laten van reeds aanwezige "paaltjesroutes" zorgt voor een beperkte informatievoorziening

Piet Schepers
3 5

Bij mijn voornemen de kaart aan te schaffen had ik meer informatie/details voor de wandelaar verwacht. De klassieke "palenrondjes" ontbreken. Door die geheel of gedeeltelijk te verbinden kun je naar eigen inzicht een lange of korte wandeling maken. Hoogtelijnen ontbreken: die geven inzicht in het aantal klimmeters. Is van belang in relatie tot de wens om meer vlak lopen of met meer reliëf. De schaal 1/33.333 begrijp ik wel als het gaat om de omvang van de kaart en het gebied dat je wilt bestrijken. Desondsanks vind ik 1/25000 beter om je met die verhouding precies de dtaillering kwijt kunt, zoals paalrondjes en hoogtelijnen. De marketing waar deze kaart wordt aanbevolen als "gedetailleerde wandelkaart" vind ik ongepast en "beste kaart van NL" al helemaal.

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina