ANWB Wandelkaart Utrechtse Heuvelrug

SKU# 9789018046514

ANWB
• Gedetailleerde wandelkaart
• Wandelknooppunten, LAW- en Streekpaden
• Uitgebreide toeristische informatie

Meer informatie over dit product
Leden 7,50
Niet-leden 7,95

  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Voor leden: Gratis verzending vanaf 30,-
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
Productinformatie
Heerlijk wandelen door het Nederlandse landschap, daarbij is deze nieuwe ANWB Wandelkaart onmisbaar. Plan je eigen route en ontdek onze nationale parken, loop langs water en over dijken, door polders en weidelandschappen en pauzeer onderweg op een gezellig terras. Het geheel nieuwe kaartbeeld laat verschillende landelijke en regionale wandelnetwerken zien, LAW-paden (Lange-Afstand-Wandelpaden), streekpaden en knooppunten. De routes zijn voorzien van opstap- en parkeerplaatsen, horeca, musea en toeristische informatie. In totaal zijn er 40 wandelregiokaarten verkrijgbaar.
Specificaties
Merk: ANWB
Schaal: 1:33.333
ISBN: 9789018046514
Land: Nederland
Regio: Utrecht
Verschijningsdatum: Juli 2020
Continent: Europa
Thema: Wandelen
Categorie: Wandelkaart
Binding: Kaart
EAN: 9789018046514

1 review over ANWB Wandelkaart Utrechtse Heuvelrug

HJ Leebeek
1 5

Er staat aangegeven dat de wandelkaart de wandelknooppunten bevat, maar dat blijken lege gele stippen zonder nummer. Ter plaatse blijken geen wandelknooppunten te zijn, wel wandelroutes. Maar die staan dan weer maar zéér ten dele op de kaart vermeld, zonder goede aanwijzingen. Geen goede kaart, zonde van het geld. Volgende keer toch maar weer wachten op een goede Falk-kaart, was nu niet te krijgen.

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina