ANWB Waterkaart 1 Friesland 2019

SKU# 9789018044718

De ANWB Waterkaarten zijn geheel vernieuwd, de kaarten bedekken nu geheel Nederland, inclusief de Wadden en de Nederlandse Kust.
Hierdoor is de indeling veranderd en hebben de kaarten geen letters meer maar cijfers.
De kaarten zijn geactualiseerd, hebben een vernieuwde ondergrond en zijn gemaakt van water- en scheurvast papier.

Meer informatie over dit product
Leden 16,50
Niet leden 16,95

  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje
  • Verschillende bezorgmogelijkheden
Productinformatie

Geen schipper gaat in Nederland het water op zonder de hulp van deze betrouwbare cartografische en nautische informatie van de ANWB, onmisbaar onderweg als je gaat varen!

Scheur- en Watervast!

Deze waterkaat bevat:
- betrouwbare, gedetailleerde nautische kaartinformatie
- brugnummers die verwijzen naar Wateralmanak 2
- maximum diepgang
- inzetkaarten belangrijkste havens en plaatsen
- maximum vaarsnelheden
- uitgebreide legenda

Specificaties
EAN: 9789018044718
Verschijningsdatum: Januari 2019
Schaal: 1:50.000
ISBN: 9789018044718
Land: Nederland
Regio: Friesland
Categorie: Waterkaart
Thema: Sport en Hobby
Binding: Kaart
Merk: ANWB

3 reviews over ANWB Waterkaart 1 Friesland 2019

Schrijf review
Schrijf een review over ANWB Waterkaart 1 Friesland 2019 Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier
Alex
Uw beoordeling
1 5

Alleen Friestalige namen plaatsen, meren etc.

Als verhuurbedrijf krijg ik veel klachten, vooral van Duitsers die niets begrijpen van namen zoals Sleat, Sleatteme Mar, Waldsein etc. In feite is het discriminatie van alle niet-friestaligen. Verder ontbreekt het aan veel informatie of klopt de informatie niet.

Johan
Uw beoordeling
1 5

Misleidend, een derde van Friesland ontbreekt!

Alles ten oosten van de lijn Dokkum, Bergum, Heerenveen staat niet op deze dure kaart! NB dat is een derde van (het vasteland van) de provincie Friesland. Voor dit gebied dien je én de waterkaart Noord-Groningen én de waterkaart Zuid-Groningen aan te schaffen. Dat verwacht je niet als je de waterkaart 'Friesland' aanschaft.

Chris
Uw beoordeling
2 5

incompleet en daardoor onbruikbaar

de 2019 editie van de ANWB waterkaart Friesland heeft een "geheel vernieuwd ondergrond". Helaas zijn er in die nieuwe editie veel kleiner vaarwegen niet meer goed te lezen (bv de Dolte bij het Sneeker Meer), zijn er een aantal diepgang aanwijzingen gesneuveld (bv de Dolte of de Jouster Vaart bij het Sneeker Meer ); is de Herenzijl Brug in Terherne blijkbaar niet meer beweegbaar etc etc. Maar het grootste probleem voor de navigatie is dat op de kaart de posities van de rode en groene "Kraaiennesten"zijn verwijdert waardoor het vinden van de juiste uitgang op de grotere Meren veel moelijker wordt. Ben van het weekend wezen kijken: de Kraaiennesten staan in realiteit nog wel op hun plek, maar staan helaas niet meer op de "geheel vernieuwd ondergrond" van deze ANWB kaart. Ik hoop van harte dat deze tekortkomingen snel gecorrigeerd worden, maar in de tussentijd kan ik niemand aanraden deze kaart te kopen. misschien is het een idee om gratis de digitale versie (gecorrigeerd) aan die mensen an te bieden, die een analoge kaart van 2019 hebben aangeschaft.

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina