ANWB Wegenkaart Duitsland Midden

SKU# 9789018042417

ANWB
1 review
ANWB Wegenkaart Duitsland Midden met schaal 1:3.00.000.
Meer informatie over dit product
Leden 9,50
Niet leden 9,95

  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje
  • Verschillende bezorgmogelijkheden
Productinformatie

ANWB Wegenkaart Duitsland Midden

Met de gedetailleerde en nauwkeurige ANWB Wegenkaart van Duitsland Midden op schaal 1:3.00.000 (1 cm = 3 km), ga je goed voorbereid op autovakantie. De kaart bevat een uitgebreid plaats- en straatnamenregister en stadsplattegronden van Braunschweig, Dortmund, Dresden, Düsseldorf, Erfurt, Essen, Frankfurt, Halle, Keulen, Leipzig en Magdeburg. In de legenda vind je uitgebreide toeristische informatie.

De compacte wegenkaart is gemaakt van een stevig, duurzaam materiaal, waardoor hij veelvuldig kan worden in- en uitgevouwen.

De ANWB Wegenkaart is al jaren de best verkochte wegenkaart in Nederland. Met meer dan 65 kaarten is er een kaart voor bijna elke bestemming.

Specificaties
EAN: 9789018042417
Continent: Europa
Verschijningsdatum: Maart 2018
Schaal: 1:300.000
Land: Duitsland
ISBN: 9789018042417
Categorie: Wegenkaart
Binding: Kaart
Merk: ANWB

1 review over ANWB Wegenkaart Duitsland Midden

Schrijf review
Schrijf een review over ANWB Wegenkaart Duitsland Midden Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier
Johan
Uw beoordeling
1 5

Onbruikbaar en onhandig

Onmogelijk om in de auto met 1.5m2 papier een plaats en route te bepalen. Door de tweezijdige druk welke niet logisch op elkaar aan sluit moet je vrijwel de hele kaart uitvouwen en probeer dat maar eens in je auto! Ik heb de BBQ met de beide kaarten, Duitsland Midden en Zuid, aangemaakt. Zonde van het geld en ANWB onwaardig.

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina