ANWB Wereldreisgids Chili & Paaseiland

SKU# 9789018043971

Geef als eerste een review
De ANWB wereldreisgids Chili & Paaseiland is een complete en praktische reisgids voor jouw droomvakantie door Chili en Paaseiland.
Meer informatie over dit product
Leden 23,95
Niet leden 24,95

1-2 werkdagen

Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje

Verschillende bezorgmogelijkheden

Productinformatie

ANWB Wereldreisgids Chili & Paaseiland

Chili, het land van stille natuur en verstedelijking, bossen en woestijnen, maar ook studentikoze kunstenaarsmilieus, boerenfeesten, wijngaarden en een eindeloze sterrenhemel. Paaseiland is het meest geïsoleerde, bewoonde eiland ter wereld en beroemd om zijn ruim 1000 stenen beelden en spectaculaire, ruige landschap. De uitgebreide Chili & Paaseiland reisgids telt meer dan 400 pagina’s boordevol hoogtepunten, originele tips, schitterende wandelroutes en alles over de achtergronden van land en volk. Daarnaast alle praktische informatie zoals openingstijden van musea, tips voor overnachtingen en vervoerstijden. Inclusief stadsplattegronden, overzichtskaarten en achterin een uitneembare kaart. Kortom: een onmisbare ANWB gids voor een geweldige rondreis door Chili & Paaseiland!

- Met uitneembare kaart
- Inclusief stadsplattegronden en overzichtskaarten.
Specificaties
EAN: 9789018043971
Thema: Reizen en talen
Categorie: Landgids
Aantal pagina's: 436
Continent: Zuid Amerika
ISBN: 9789018043971
Land: Chili
Binding: Paperback
Merk: ANWB
Schrijf als eerste een review over ANWB Wereldreisgids Chili & Paaseiland Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil ANWB Ledenvoordeel ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over ledenvoordelen. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina