ANWB Wereldreisgids Estland,Letland, Litouwen

SKU# 9789018037796

3 reviews
Velden, bossen, ongerepte meren en afgelegen boerderijen...
Meer informatie over dit product
Leden 23,95
Niet leden 24,95

1-2 werkdagen

Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje

Verschillende bezorgmogelijkheden

Productinformatie

ANWB wereldreisgids Estland, Letland, Litouwen

Uitgebreide informatie over kunst, cultuur, natuur en landschap. Inclusief hotels, restaurants, openingstijden en prijzen.

Reisinformatie

Velden, bossen, ongerepte meren en afgelegen boerderijen vormen het landschap van Estland, Letland en Litouwen. Voel je een met de natuur door de wijdsheid. De Baltische steden zijn bruisend en vol geschiedenis.
Tallinn is een vrijwel ongeschonden middeleeuws juweeltje. Riga is een oogverblindende verschijning, Vilnius een verleidelijke stad.
In deze uitgebreide reisgids vindt u alle bezienswaardigheden, maar ook de achtergronden van de landen en de volken. Met tal van hoogtepunten, originele tips en schitterende routes, maar ook praktische reisinformatie als adressen en prijzen van hotels en restaurants, openingstijden van musea en andere bezienswaardigheden, winkels en bus- en treinverbindingen. 

Uitgebreide informatie over kunst, cultuur, natuur en landschap 
Inclusief hotels, restaurants, openingstijden en prijzen 
Met wandelroutes 
Met veel plattegronden en een atlas
Alle kaarten in een oogopslag

Litouwen ; Vilnius,  Kaunas,  Openluchtmuseum Rumiks: wandelkaart,  Auktaitija,  Van Kaunas langs de Nemunas naar Jurbarkas,  Druskininkai,  Nationaal Park Dzkija: wandelkaart,  Van Varna naar Birtonas,  Koerse Schoorwal,  Nida,  Klaipda,  Van Palanga naar iauliai

Letland ; Riga - Oude Stad,  Riga - Nieuwe Stad,  Jrmala,  Jrmala: fietskaart, Kaap Kolka: fietskaart, Liepja,  Ventspils,  Kastelen in Zemgale,  Van Rzekne naar Daugavpils,  Daugavpils,  Nationaal Park Gauja,  Sigulda,  Gauja: waterkaart,  Csis.

Specificaties
EAN: 9789018037796
ISBN: 9789018037796
Land: Letland, Estland, Litouwen
Binding: Paperback

3 reviews over ANWB Wereldreisgids Estland,Letland, Litouwen

Schrijf review
Schrijf een review over ANWB Wereldreisgids Estland,Letland, Litouwen Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier
Jan D.
Uw beoordeling
4 5

Baltische goede voorbereiding.

Goede voorbereiding op de komende zomervakantie naar de Baltische staten (en even naar Sint Petersburg).Heel veel duidelijke informatie en kaarten, zelfs in delen samen een complete landkaart.
Een ietsje gedateerd omdat niet vermeld is dat intussen alle drie de Baltische staten de Euro gebruiken.

Josje Mulders
Uw beoordeling
4 5

Goede reisgids

De informatie over de steden is helder en voldoende uitgebreid. Goede tips voor de omgeving, restaurants en hotels.

Evelien Navis
Uw beoordeling
4 5

Onmisbaar voor een reis naar de Baltische landen

Deze gids heb ik aangeschaft vanwege onze reis naar Estland. Ik denk dat de Baltische Staten veel potentie hebben om te groeien als toeristisch gebied. Echt een aanrader, maar vanwege het nog opkomende toerisme is een compacte gids onmisbaar. En deze gids is dat zeker! Het heeft mooie (goede) kaarten en makkelijke zoektermen. Het geeft leuke en goede suggesties. Wij plannen vaak globaal onze reis en kijken per dag wat onze interesse heeft. Deze gids sluit daar goed op aan. Verder geeft de gids goede tips om te genieten van de mooie natuur en achtergrond over de bewogen geschiedenis van de landen.
Tip: Ga je naar Estland en ben je geïnteresseerd in landbouw/veeteelt? Ga vooral naar het Landbouwmuseum nabij Tartu.erder geeft de gids goede tips om te genieten van de mooie natuur en achtergrond over de bewogen geschiedenis van de landen.
Goed om te weten: inmiddels kun je in de Baltische Staten met euro's betalen.

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil ANWB Ledenvoordeel ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over ledenvoordelen. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina