ANWB Wereldreisgids Italië Zuid

SKU# 9789018045418

ANWB
De ANWB Wereldreisgids Zuid-Italië is een complete en praktische reisgids voor jouw droomvakantie door het zuiden van Italië.
Meer informatie over dit product
Leden 28,95
Niet-leden 28,95

  • Levertijd 1 - 3 werkdagen
  • Voor leden: Gratis verzending vanaf 40,-
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
Productinformatie

De ANWB Wereldreisgids Zuid-Italië is een complete en praktische reisgids voor jouw droomvakantie door het zuiden van Italië. De streek behoort tot de oudste cultuurlandschappen van Europa. Als bezoeker loop je hier tegen overblijfselen uit lang vervlogen tijden op. Campanië en Puglia, en vooral Calabrië en Basilicata hebben hun authenticiteit en schoonheid weten te bewaren. Natuurlijk mag een bezoek aan Pompeï en de Vesuvius bij Napels en de Trulli-huisjes in Puglia niet ontbreken.

De uitgebreide Zuid-Italië reisgids telt meer dan 450 pagina’s boordevol hoogtepunten, originele tips, schitterende wandelroutes en alles over de achtergronden van land en volk. Daarnaast alle praktische informatie zoals openingstijden van musea, tips voor overnachtingen en vervoerstijden. Inclusief stadsplattegronden, overzichtskaarten en achterin een uitneembare kaart. Kortom: een onmisbare ANWB gids voor een geweldige rondreis door Zuid-Italië!

Specificaties
Merk: ANWB
Continent: Europa
ISBN: 9789018045418
Land: Italie
Thema: Reizen en talen
Aantal pagina's: 468
Binding: Paperback
Verschijningsdatum: April 2019
Categorie: Regiogids
Afmetingen (lxbxh): 19,3 x 12,6 x 3
EAN: 9789018045418

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina