ANWB Wereldreisgids Italië Zuid

SKU# 9789018045418

Geef als eerste een review
De ANWB Wereldreisgids Zuid-Italië is een complete en praktische reisgids voor jouw droomvakantie door het zuiden van Italië.
Meer informatie over dit product
Leden 27,95
Niet leden 28,95

  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje
  • Verschillende bezorgmogelijkheden
Productinformatie

De ANWB Wereldreisgids Zuid-Italië is een complete en praktische reisgids voor jouw droomvakantie door het zuiden van Italië. De streek behoort tot de oudste cultuurlandschappen van Europa. Als bezoeker loop je hier tegen overblijfselen uit lang vervlogen tijden op. Campanië en Puglia, en vooral Calabrië en Basilicata hebben hun authenticiteit en schoonheid weten te bewaren. Natuurlijk mag een bezoek aan Pompeï en de Vesuvius bij Napels en de Trulli-huisjes in Puglia niet ontbreken.

De uitgebreide Zuid-Italië reisgids telt meer dan 450 pagina’s boordevol hoogtepunten, originele tips, schitterende wandelroutes en alles over de achtergronden van land en volk. Daarnaast alle praktische informatie zoals openingstijden van musea, tips voor overnachtingen en vervoerstijden. Inclusief stadsplattegronden, overzichtskaarten en achterin een uitneembare kaart. Kortom: een onmisbare ANWB gids voor een geweldige rondreis door Zuid-Italië!

Specificaties
EAN: 9789018045418
Continent: Europa
ISBN: 9789018045418
Land: Italie
Thema: Reizen en talen
Aantal pagina's: 468
Binding: Paperback
Verschijningsdatum: April 2019
Categorie: Regiogids
Merk: ANWB

ANWB Wereldreisgids Italië Zuid heeft nog geen reviews

Schrijf review
ANWB Wereldreisgids Italië Zuid heeft nog geen reviews Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil ANWB Ledenvoordeel ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over ledenvoordelen. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina