Blader door het nieuwe ANWB Winkel Magazine

Indian Summer op de Veluwe

Herfstmagazine 2021

We verlengen de zomer en genieten nog volop van de laatste goudgele zonnestralen. De temperaturen zijn aangenaam en de natuur kleurt vuurrood. 'sAvonds kun je met een lekker warm vest nog lang buiten zitten. Het echte buitengevoel beleven we op de Veluwe tijdens de Indian Summer.

Zon en alle tijd van de wereld

Locatie: zeeland

Lees nu het nieuwe magazine ‘Zon en alle tijd van de wereld’, met inspirerende verhalen van Zeeuwse ondernemers. Struin door de duinen of voel de wind in je haren tijdens één van de uitdagende fietsroutes. Zet jij binnenkort je tentje op onder de sterren? Bereid je dan voor met te gekke lifehacks en ontdek mooie kampeerlocaties in Zeeland.

Lees hier ook nog de vorige ANWB Winkel Magazines

Waar herinneringen worden gemaakt

Locatie: Drenthe

Lees het magazine ‘Waar herinneringen worden gemaakt’. Ontdek het Drentse landschap samen met jouw viervoeter of stalen ros. Leer van boswachter Wenda hoe je het beste wild kunt spotten of neem een kijkje in het leven van een Tiny house bewoner in Drenthe. Én een lunchpakketje voor in je wandelrugzak mag natuurlijk niet ontbreken.

Liefde voor de eilanden

Locatie: De Waddeneilanden

Lees het magazine ‘Liefde voor de eilanden’. We nemen je mee in de mooie verhalen van bekende eilandbewoners en laten je kennismaken met de eilanden door middel van leuke fiets- en wandelroutes. Ook aan de lekkere trek is gedacht, want op pagina 24 vind je overheerlijke kaasbroodjes van Texelse schapenkaas.

Heb je na het lezen van het magazine zin gekregen om op vakantie te gaan naar de Waddeneilanden?
Kijk dan eens naar het reisaanbod van ANWB Ledenreizen:

Texel Vlieland Terschelling Ameland Schiermonnikoog Campings bij de Waddeneilanden

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina