Belangrijk: ANWB winkels tijdelijk gesloten; webwinkel blijft geopend; mogelijk langere levertijd bestellingen.  Meer informatie

Auto ontvochtiger

SKU# 8718451554561

Onmisbaar in de auto in het winterseizoen. Helpt tegen beslagen ruiten, schimmel, elektronicaschade, roest, meeldauw vlekken en muffe geuren.


Meer informatie over dit product
Leden 11,99
Niet leden 12,99

  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Tijdelijk voor leden: Gratis verzending vanaf 20,-
  • Verschillende bezorgmogelijkheden
Productinformatie

Auto ontvochtiger

De auto ontvochtiger is een handige oplossing voor beslagen ruiten en andere vochtproblemen in je auto, caravan, camper of boot. Deze auto ontvochtiger neemt tot wel 400 ml vocht op dat hij niet meer vrij geeft daarna en werkt voor ongeveer 4 maanden.

Herbruikbaar en veilig
Deze auto ontvochtiger trekt als een magneet het vocht aan uit de omgevingslucht. Hierdoor helpt hij tegen beslagen ruiten, schimmel, elektronicaschade, roest, meeldauw vlekken en muffe geuren. De auto ontvochtiger is herbruikbaarbaar door hem simpel drogen op de CV. De ANWB auto ontvochtiger bestaat uitsluitend uit natuurlijk kleigranulaat (bentonit) en voldoet volledig aan de hoogst mogelijk gestelde specificaties en kwaliteitseisen.

Auto ontvochtiger kopen?

Niets is zo vervelend als beslagen autoramen wanneer je instapt. Daarnaast is rijden met beslagen ramen ook nog eens gevaarlijk. Vocht hoeft niet eens in de auto zelf te zitten, maar kan ook mee de auto ingenomen worden door bijvoorbeeld natte kleding en schoenen. Een auto ontvochtiger kopen is dan een voordelige oplossing voor dit probleem. Het kussentje onttrekt vocht aan de lucht en slaat dit op een veilige manier op.

Veel voorkomende vochtproblemen voorkomen
Een auto ontvochtiger kopen voorkomt een hoop problemen zoals beslagen ramen, schimmel in de auto, schade aan elektronica, vlekken op dashboard en bekleding en een muffe geur. Is je auto extreem vochtig? Twee auto ontvochtigers kopen is dan een goede oplossing. Je kunt ze tegelijk gebruiken of omstebeurt waarbij er steeds één de tijd heeft om te drogen.

Specificaties
Merk: ANWB
Gewicht (kg): 1 kg
Geschikt voor: Auto
Afmetingen (lxbxh): 150 x 290 mm
EAN: 8718451554561

4 reviews over Auto ontvochtiger

MGM Kats
4 5

Prima, werkt goed

5335809
4 5

Lijkt goed te werken.

G Pasterkamp
3 5

Die zit pas in de auto, dus nog te vroeg om te beoordelen. Het lijkt mij een goed product.

AMAA Giessen
4 5

Wat ik er van verwachte komt iit

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina