Tablet- & telefoonhouders

Telefoonhouders auto

Telefoonhouders voor in de auto

Gebruik je je smartphone als navigatie in de auto, of bel je vaak? Rij altijd veilig en MONO en ga voor een telefoonhouder voor in de auto. Deze universele telefoon houders bevestig je gemakkelijk met zuignap op je dashboard of voorruit, of via een klem op het ventilatierooster.   

15 producten

Tablet- en telefoonhouders
We rijden gemiddeld zo’n 45 kilometer per dag, goede reden om te investeren in fijne gadgets voor in de auto. Zo is een telefoonhouder voor in de auto een must. Zeker wanneer jij je graag door je smartphone laat leiden. Daarnaast is een smartphonehouder voor in de auto handig om handsfree te kunnen bellen, wel zo veilig! Sommige telefoonhouders voor in de auto zijn voorzien van een nieuwe feature, namelijk een ingebouwde laadfunctie. Zo wordt jouw smartphone meteen opgeladen tijdens de rit. De meeste telefoonhouders worden bevestigd middels een zuignap op het raam of op het dashboard, maar er zijn ook houders die je vast kunt klikken op het ventilatierooster.

Vermaak voor op de achterbank
Tijdens een lange reis is vermaak op de achterbank geen overbodige luxe. Even een filmpje kijken of een spelletje doen. Een tablethouder voor in de auto is in dit geval een handige tool om de tablet aan de hoofdsteun te monteren. Met een eenvoudige snelspansysteem is de tablethouder auto eenvoudig en snel te bevestigen. Klaar voor uren vermaak! Je moet natuurlijk nog wel even zelf de tablet opladen voor dat je gaat.

Telefoonhouder motor en scooter
Ook op de scooter en motor is het handig om te kunnen navigeren. Je kunt natuurlijk een navigatiesysteem kopen, maar je kunt ook gebruik maken van een kaarten app op je smartphone. Het is verstandig om hiervoor een degelijk telefoonhouder aan te schaffen. Bij een telefoonhouder voor de motor of een telefoonhouder voor de scooter moet je rekening houden met trillingen en hoge snelheden. Je wil natuurlijk niet dat de telefoon losschiet terwijl jij lekker aan het toeren bent. Investeer dus in een telefoonhouder voor de motor of een telefoonhouder voor de scooter van een goede kwaliteit. Ga goed voorbereid de weg op.

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina