Belangrijk: ANWB winkels tijdelijk gesloten; webwinkel blijft geopend; mogelijk langere levertijd bestellingen.  Meer informatie

Alcoholtester

1 product

Alcoholtest

In Frankrijk moet sinds 1 juli 2012 in ieder voertuig een alcohol test aanwezig zijn. Dit geldt ook wanneer je door Frankrijk heen rijdt, bijvoorbeeld op weg naar Spanje. Als je in Frankrijk langs de weg een blaastest moet doen, worden de alcoholtesters van de politie gebruikt. Je eigen alcoholtesters zijn alleen om zelf te controleren. Ze willen het aantal ongelukken door alcohol verminderen in Frankrijk. In de ANWB Webwinkel vindt u een goedgekeurde alcohol test zodat je gerust op reis kunt.

Een alcoholtester kopen

De alcoholtesters die de ANWB verkoopt voldoen aan de Franse blaastest kwaliteitsnormen. Het is niet verplicht de alcoholtester te gebruiken voor je gaat rijden. Wanneer je de alcoholtest wel gebruikt dien je een tweede, ongebruikte test in de auto te hebben. De ANWB biedt daarom ook een set van 2 testen aan, zo heb je altijd een extra alcohol test bij de hand.

Een alcohol tester online bestellen

Heb je nog geen alcoholtester in huis? Bestel dan je alcoholtest voor je blaastest eenvoudig via onze webwinkel. Als ANWB lid profiteer je daarnaast van ledenvoordeel. Ga goed voorbereid op reis en bestel de alcoholtest online!

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina