Vanwege grote drukte kan het voorkomen dat je pakketje later wordt geleverd dan verwacht | Meer informatie over de coronamaatregelen

Autotassen op maat

Inpakken was nog nooit zo makkelijk!

Bijna iedereen kent het wel. Je pakt de auto in om met vakantie te gaan en de stapel tassen was toch nèt iets groter dan de bagageruimte van de auto. Car-Bags maakt aan deze onnodige stress een eind. Een set tassen van Car-Bags is precies op maat gemaakt voor jouw auto. Ieder gezinslid een eigen tas en alles past. Altijd !

Bestel bij onze partner Car-Bags

Door op bovenstaande knop te klikken ga je naar de website van Car-Bags. Op deze website kun je makkelijk selecteren op automerk en - type en krijg je direct te zien welke tassenset voor jouw auto is ontworpen. Bestel de tassenset en ontvang als ANWB lid gratis een toilettas ter waarde van € 19.95 bij besteding vanaf €150,-.

De voordelen van autotassen op maat:

Nooit meer passen en meten
Car-Bags tassen zijn op maat gemaakt voor jouw auto. Dat betekent dat je de kofferruimte altijd optimaal benut. Bovendien liggen er geen losse spullen meer in de kofferruimte, wel zo veilig!

Compact op te bergen
De tassen zijn volledig opvouwbaar. Ze nemen dus tussen de vakanties nauwelijks ruimte in huis in.

Kwaliteit en garantie
Car-Bags tassen zijn van zeer hoge kwaliteit. Op alle tassen wordt dan ook 3 jaar garantie gegeven!

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina