Dakdragers

1 product

Dakdragers geschikt voor alle automerken

Met behulp van dakdragers kunt u eenvoudig een dakkoffer of fietsendrager op het dak van uw auto monteren. Voor ski’s zijn er, naast dakkoffers, speciale skiboxen waarin u ski’s en snowboards kunt vervoeren. Het maakt niet uit welk merk en model auto u heeft, voor iedere auto is er een dakdrager. Afhankelijk van of uw auto een daklijst, dakrailing of bevestigingspunten heeft maakt u de juiste keuze voor een dakdrager.

Dakdragers exclusief verkrijgbaar in de Webwinkel

In onze webwinkel verkopen wij dakdragers van de merken Hapro en Thule. Deze merken staan bekend om hun comfortabele, veilige producten van hoge kwaliteit. Door de gemakkelijke montage van de dakdragers is het gebruiksgemak hoog. U kunt kiezen voor de Thule SmartRack of de Hapro Cronos. Onze dakdragers zijn exclusief verkrijgbaar in de webwinkel. Maak uw keuze en bestel online uw dakdrager.

Uw dakdrager eenvoudig monteren

Voor ieder merk en type auto hebben wij een dakdrager in ons assortiment. De dakdragers kunnen gemonteerd worden op de dakrailing van uw auto of in zogenaamde fix points op het dak. Ook kan de dakdrager in de deuropeningen van uw auto gemonteerd worden. De montage van de dakdragers is heel eenvoudig met de bijgeleverde handleiding.

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina