Dakkoffers

9 producten

Dakkoffers en skiboxen
Met een koffer op het dak of op de trekhaak heb je er in een mum van tijd opbergruimte bij. Zo kun je nog meer meenemen als je op vakantie gaat, wel zo fijn met 3 kinderen op de achterbank! Ook als je op wintersport gaat en je je eigen ski’s mee wilt nemen biedt een dakkoffer of skibox uitkomst. Om een dakkoffer te monteren heb je dakdragers nodig. Onze universele dakdragers passen bijna op elke auto.

Veel te kiezen
Onze dakkoffers zijn eenvoudig te monteren en zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en kleuren. Ben je opzoek naar een zwarte dakkoffer? Dat snappen wij, want een zwarte dakkoffer is elegant en vuil valt minder op. Hoe groter de dakkoffer hoe meer spullen je mee kunt nemen. Een grote dakkoffer is zo rond de 550 liter maar houdt ten alle tijden rekening met het maximale laadvermogen van 75kg. Bij ons vind je onder andere dakkoffers van Twinnyload en Thule. De Thule dakkoffers zijn voorzien van een SliderLock-systeem met gescheiden sluit- en openingsfuncties die het deksel automatisch afsluiten. De Twinnyload dakkoffers dakkoffers zijn voorzien van een aerodynamische vormgeving wat resulteert in een perfect rijgenot. De merken die wij verkopen zijn geselecteerd op kwaliteit en functionaliteit en zorgen er altijd voor dat je zorgeloos op pad kunt gaan.

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina