Kom weer winkelen bij jouw ANWB winkel > Meer informatie

Dakkoffers

9 producten

Dakkoffers & skiboxen

En dakkoffer of skibox is een handige oplossing om meer opbergruimte op de auto te creëren. Veel mensen zullen het herkennen: je gaat met de auto op vakantie en wilt meer spullen meenemen dan er in de auto passen. In onze webwinkel is er keuze uit een groot aanbod in diverse formaten en uitvoeringen. Een aantal dakkoffers zijn exclusief verkrijgbaar in onze webwinkel.

Dakkoffer

Een dakkoffer is een onmisbaar onderdeel voor kampeervakanties. Vaak moet er veel mee; tenten, campingstoelen, slaapzakken en -matten, windschermen en buitententen en nog veel meer. Zie dat maar eens achter in de auto te stoppen. En daar komt de rest van de Koffers dan nog bovenop. En de kinderen moeten achterin ook genoeg ruimte hebben. Een dakkoffer biedt dan uitkomst. Onze dakkoffers zijn eenvoudig te monteren en zijn verkrijgbaar in diverse modellen en formaten.

Skibox

Met een skibox ga je nog relaxter op skivakantie. Maar hoe neem je ski's of snowboard, sleetjes, skikleding en skihelmen mee? Een kofferbak is zo gevuld. Met een skibox op je auto berg je alles moeiteloos op. En zeker voor de lange latten is het fijn dat ze niet in je nek liggen tijdens het rijden. Onze skiboxen hebben diverse afmetingen zodat je altijd de juiste maat voor je ski's vindt.

Merken dakkoffers en skiboxen bij de ANWB

Er zijn veel verschillende automerken en diverse modellen. Hierdoor zijn er veel verschillende bevestigingssystemen om een dakkoffer op uw auto te monteren. Om een dakkoffer te monteren heb je dakdragers nodig. Deze worden op verschillende manieren op de auto bevestigd. Welk bevestigingssysteem de auto ook heeft, ANWB heeft een geschikte dakkoffer.

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina