Autoglym Polar Blast 2.5LT

SKU# 5016366005912

Geef als eerste een review
Autoglym Polar Blast 2.5LT
Meer informatie over dit product
Leden 24,95
Niet leden 26,95

Dit artikel wordt rechtstreeks geleverd door onze partner met DHL. Klik hier voor meer informatie.
Op werkdagen voor 19:00 uur besteld, volgende dag geleverd

Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje

Verschillende bezorgmogelijkheden

Productinformatie
Autoglym Polar Blast 2.5LT Een volle schuimende sneeuwdeken welke u aanbrengt met een hoge drukspuit of schuimpistool. Polar Blast sneeuwschuim kan worden gebruikt als een extra stap voorafgaand aan het echte wassen, doordat het schuim zich aan het vuil vastklampt wordt de ergste verontreiniging al bij voorbaat verwijdert wat de kans op krassen tijdens het wassen met de spons aanzienlijk vermindert. De pH neutrale samenstelling doet geen afbreuk aan reeds op de lak aanwezige wax-lagen! Werkwijze: - Voor u begint eerst checken of de auto en de wielen niet warm zijn en niet werken in de volle zon - Polar Blast kan in verschillende verhoudingen worden toegepast, ga uit van een verhouding 100 ml product op 500 ml water. Stel het pistool bij indien u meer of juist minder schuim wilt. - Spuit Polar Blast over de auto en werk van onder naar boven en verzeker u ervan dat alles onder het schuim bedekt wordt, ook ramen en wielen. - Laat de Polar Blast zo'n 10 minuten zitten en het aanwezige vuil losweken maar laat het niet opdrogen. - Als laatste spoel goed af met water en werk van onder naar boven.
Specificaties
EAN: 5016366005912
Merk: Autoglym
Schrijf als eerste een review over Autoglym Polar Blast 2.5LT Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil ANWB Ledenvoordeel ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over ledenvoordelen. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina