Axa Defender ringslot

SKU# 8713249235783

Hoogwaardig AXA frameslot met innovatief design om de fiets aan een vast object te verbinden.
Meer informatie over dit product
Leden 24,95
Niet leden 29,95

  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje
  • Verschillende bezorgmogelijkheden
Productinformatie

Axa Defender ringslot

De AXA Defender is een hoogwaardig frameslot met een innovatief design door de mogelijkheid een plug in kabel of ketting in de zijkant van het slot te steken en zo uw fiets aan een vast object te verbinden. Het Defender ringslot biedt optimale beveiliging door de anti-boor cilinder en de gehard stalen beugel. De ergonomische bedieningsknop en de handige klapsleutel met online sleutelservice bieden u maximaal comfort. De AXA Defender is op verschillende manieren te monteren. Standaard wordt deze gemonteerd met de flexibele bevestiging set die op elke vorm framebuis is toe te passen. Maar ook topbout montage behoort tot de mogelijkheden.

Internationale online sleutelservice
Kinderbeveiliging, slot kan niet op slot tijdens fietsen
Beschermd tegen boren

Let op: Apart verkrijgbaar de AXA Flex Mount om het AXA slot op de achtervork te bevestigen
Specificaties
EAN: 8713249235783
Merk: AXA
Gereedschapsloze bevestiging: Nee
Materiaal: Staal
Activiteit: Fietsen

2 reviews over Axa Defender ringslot

Schrijf review
Schrijf een review over Axa Defender ringslot Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier
john gaal
Uw beoordeling
1 5

Juiste benodigde (montage) slotonderdelen

Je verwacht dat bij aanschaf van een nieuw slot ook de benodigde bevestigingsonderdelen deel uit maken van wat je koopt. Met alleen een slot kom je niet ver en de benodigde bevestigingsonderdelen zijn ook niet bij de ANWB te koop.
Terugbrengen en alsnog naar de fietsenwinkel

ES`
Uw beoordeling
2 5

Gemiste kans!

Een goed en degelijk slot, zonder meer. Echter kan je er weinig mee want er zit geen montage set bij zodat je het slot niet kan monteren. Helaas niet de koop bij de ANWB dus moet je naar de fiestenwinkel om zo'n setje te kopen!

Een gemiste kans! De ANWB had op z'n minst duidelijk kunnen aangeven dat de vermelde montage set die nodig is om het slot te bevestigen niet mee geleverd wordt en OOK niet te koop is via de ANWB.

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina