Bagageriem met TSA slot

SKU# 10802857

Human Nature
8 reviews
Voorkom dat uw bagage tijdens uw reis open gaat. Met een door de TSA geaccepteerd en erkend cijferslot.

Meer informatie over dit product
Leden 9,95
Niet leden 12,95

Kleur:
 • Rood
  Bagageriem met tsa slot - rood
 • Lime
  Bagageriem met tsa slot - lime
 • Streep
  Bagageriem met tsa slot - streep

 • Levertijd 1-2 werkdagen
 • Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje
 • Verschillende bezorgmogelijkheden
Productinformatie

Bagageriem met TSA slot

Bagageriem met TSA slot is een bagageriem waarmee u voorkomt dat uw bagage tijdens het vervoer opengaat. De riem heeft een speciaal slot met 3-cijferige combinatie voor de USA. Het slot is door TSA* geaccepteerd en erkend. Veiligheidsagenten op Amerikaanse vliegvelden beschikken over een speciale lopersleutel waarmee ze het slot kunnen openmaken zonder het te beschadigen. Na een inspectie kan het slot weer gesloten worden zodat uw spullen ook de rest van de reis veilig zijn opgeborgen. De bagageriem is gemaakt van sterk polypropyleen en heeft een gesp die makkelijk te openen is. De lengte van de riem is verstelbaar tot 1,7 meter.

Bagageriem met TSA slot met cijfercombinatie

Het slot is standaard ingesteld met de combinatie 0-0-0. Doorloop de volgende stappen om uw eigen code in te stellen:
1. Open het slot met het originele nummer: 0-0-0
2. Duw de resetknop naar B, bepaal u eigen code door aan de cijfers te draaien
3. Duw de resetknop terug naar A
4. De instelling is voltooid. Onthoud uw nieuwe combinatie.

Als u de code wilt veranderen kunt u bovenstaande stappen herhalen.

 

 * De Transportation Security Administration (TSA) is een agentschap van het Amerikaanse ministerie van Binnenlandse Veiligheid (Homeland Security) dat gezag over de veiligheid van de reizigers in de Verenigde Staten uitoefent.

Specificaties
EAN: 10802857
Materiaal: Polypropyleen
Merk: Human Nature

8 reviews over Bagageriem met TSA slot

Schrijf review
Schrijf een review over Bagageriem met TSA slot Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier
Rene
Uw beoordeling
2 5

voldoet niet

Met koffers wordt op vliegvelden gegooid. Bij deze riem blijven bij toepassing op een gewone traditionele koffermaat de plastic onderdelen op kwetsbare plekken zitten.
Het slot kun je bovenop direct onder het handvat doen omdat dat de meeste safe plek lijkt. Maar dan is dat handvat niet meer geschikt voor de mogelijk grote grote hand van de bagageverwerker. Onderop, ook een kwetsbare plek, zit in dat geval de gesp. Het alternatief is beide elementen op de zijkant te laten zitten maar dan kun je er wel zeker van zijn dat ze de reis niet overleven.
Je kunt van buiten inderdaad de koffer blijven openmaken door de band even uit te rekken. Voor mij is alleen van belang dat de koffer tijdens transport niet open kan schieten. Over de praktische toepassing van het product lijkt niet voldoende nagedacht.

ANJOCO
Uw beoordeling
1 5

Kapot gesneden

De TSA bagageriem is door de douane USA gewoon doorgesneden. De loper functioneerde blijkbaar niet. Gebruik van de riem lijkt mij, hierdoor, zinloos.

Bart
Uw beoordeling
1 5

bagage niet veilig opgeborgen

omdat de band in lengte instelbaar is kan iedereen (zonder die TSA sleutel) de koffer heel makkelijk openmaken (zonder doorsnijden band). Als het tsa-slot gesloten is kan namelijk de lengte van de riem nog steeds worden versteld. Je maakt de riem langer, schuift hem van de koffer (ook al zit hij door het handvat), en je opent de koffer. Het slot van je eigen koffer laat je immers open, want dat breken ze bij de tsa gewoon open als ze je koffer willen checken en de koffer nog steeds op zijn eigen slot blijkt te zitten. Gewoon niet op slot doen van je koffer is net zo veilig.... op you tube zijn filmpjes te vinden hoe dit gaat met de riem. Product voldoet m.i. niet.

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina