Beautiful Naxos

SKU# 9789491536168

Geef als eerste een review
Sprankelend reisboek met veel tips.
Meer informatie over dit product
Leden 15,00
Niet leden 15,00

1-2 werkdagen

Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje

Verschillende bezorgmogelijkheden

Productinformatie
Beautiful Naxos is een sprankelend reisverslag van een reisleidster in Griekenland over de Cycladen en het eiland Naxos in het bijzonder. Julia is ver van huis en gaat het avontuur aan. Ze houdt contact met het thuisfront door middel van briefwisseling. Olijke ontmoetingen, bijzondere ervaringen en hilarische belevenissen worden op vrolijke wijze beschreven. Het boek staat vol tips en trics, routes en plattegrondjes van Mykonos en Naxos. En natuurlijk ontbreekt een opsomming van de leukste eettentjes, gezelligste barretjes en hipste strandtentjes ook niet. Paula Huizenga vertelt zonder schroom over haar belevenissen, gevoelens en denkwereld. Het boek is een 'Must Have' voor reizigers die naar Griekenland op vakantie gaan en een bezoek brengen aan Mykonos en Naxos, maar ook voor iedereen die gewoon een heerlijk verhaal wil lezen.
Specificaties
EAN: 9789491536168
Aantal pagina's: 172
Schrijf als eerste een review over Beautiful Naxos Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil ANWB Ledenvoordeel ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over ledenvoordelen. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina